Selskabslokaler i Grenaa, nær Aarhus & Randers

En totaloplevelse midt mellem skov og strand
Når I holder firmafest, reception eller fødselsdag i selskabslokalerne på Kystvejens Konferencecenter i Østjylland, er intet overladt til tilfældighederne. Fra det indledende møde til arrangementets sidste punktum stræber vi efter at skabe en totaloplevelse, som I vil mindes med glæde.

Selskabslokalernes placering nær Aarhus og Randers, i Midtjylland midt mellem skov og strand bringer en naturlig skønhed med sig. Derfor er det helt oplagt at inddrage naturen. Måske var det noget med en boblende velkomstdrink i strandkanten eller en grillet godnatpølse under de store træer?

Mad og vin i særklasse ved din firmafest

Både store og små begivenheder

Vi lægger rammer til både det lille, intime selskab og den helt store fest for op til 200 inviterede. Vi har plads til henholdsvis 150 og 200 spisende gæster i vores to restauranter, og vi står klar til at forkæle jer og bidrage til en helt unik og personlig begivenhed nær Aarhus og Randers i Midtjylland, som ikke vil gå i glemmebogen.

Udover at kræse for jeres smagsløg med mad lavet helt fra bunden, opmærksom og glad betjening og en scene ud over det sædvanlige, byder vi gerne ind med idéer til sjove indslag, temaer, musik og overraskelser.

Lad os stå for dit næste arrangement

Vi skræddersyer gerne dit arrangement, og mulighederne er uendelige – Start f.eks. arrangementet med velkomstdrinks i vandkanten. Kontakt os og lad os høre dine tanker og forventninger til et uforglemmeligt arrangement.

Eksempel på helaftensarrangement

Velkomstdrinks – eks. i strandkanten
Tre udsøgte retter
Vin, øl og vand ad libitum under hele arrangementet
Kaffe/te med sødt
Natmad – eks. serveret fra egen pølsevogn

Menukort og priser – Se mere her

REFERENCER

Det siger vores gæster!

PRISMATCH

Vi matcher prisen!

NYHEDER

Læs om de seneste aktiviteter!