Møde- & konferencecenter i Grenaa, nær Aarhus & Randers

Kystvejens Konferencecenter har været hjemsted for læring gennem et halvt århundrede, og vi er derfor eksperter i at sætte scenen for den ultimative konferenceoplevelse i Østjylland og Midtjylland. Uanset, om I kommer fra en privat virksomhed, en offentlig institution eller noget helt tredje, står vi klar til at tage varmt imod jer i vores 13.000 kvadratmeter store konferencecenter på naturskønne Djursland nær Aarhus og Randers

Nærvær og autenticitet

Vi befinder os langt fra kædekoncepter, men helt tæt på det, der er i centrum: Jer og jeres ønsker til den fuldendte konference! Der findes ikke én størrelse, som passer alle, og den erkendelse kommer klart til udtryk, når I gæster vores indbydende center i Østjylland. Vi ser det som vores fornemste opgave at tilrettelægge forløb, der opfylder jeres unikke behov.

Hold jeres konference i naturskønne rammer nær Aarhus & Randers

4 stjernede faciliteter, gratis grupperum og parkering

Fra intime møder til internationale konferencer

Vores lokaler er så forskelligartede, at vi matcher alt fra små, intime møder til store, internationale konferencer. Vi favner bredt med eksempelvis et VIP-konferencelokale med udsigt over Grenaa Strand og et finurlige kreativitetsrum med sjove læringsredskaber. Desuden findes 9 konferencelokaler samt 25 hyggelige grupperum.

Uforpligtende møde og rundvisning

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference i Midtjylland nær Aarhus og Randers, står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

Hvor mange er i?

Forventet ankomst
Forventet afrejse


Mødestart kl:
Mødeslut kl:
Er I interesseret i overnatning?
Ja takNej tak
Ønsker I grupperum udover jeres primære mødelokale?
12345


Virksomhedens navn?
Kontaktperson
E-mail
Telefonnummer

Bemærkninger

REFERENCER

Det siger vores gæster!

PRISMATCH

Vi matcher prisen!

NYHEDER

Læs om de seneste aktiviteter!