Møde- & konferencecenter i Grenaa, nær Aarhus & Randers

Lyset, stemningen og naturen gør Kystvejens Konferencecenter til et helt unikt sted. Kystvejens Konferencecenter har været hjemsted for læring og udvikling gennem et halvt århundrede, og vi er derfor eksperter i at sætte scenen for den ultimative konferenceoplevelse for både private virksomheder og offentlige institutioner. Med 160 værelser, 9 højloftede mødesale, 1 eksklusivt VIP-lokale og hele 25 forskelligartede grupperum, er Kystvejens Konferencecenter velegnet til ethvert arrangement. Uanset om I skal afholde kongresser, landsmøder, møder eller konferencer, står vi klar til at tage varmt imod jer i vores 13.000 kvadratmeter store konferencecenter på naturskønne Djursland nær Aarhus og Randers, lokaliseret i Østjylland / Midtjylland.

Nærvær og autenticitet

Vi befinder os langt fra kædekoncepter, men helt tæt på det, der er i centrum: Jer og jeres ønsker til den fuldendte konference! Der findes ikke én størrelse, som passer alle, og den erkendelse kommer klart til udtryk, når I gæster vores indbydende center i Østjylland / Midtjylland.

Skræddersyede møder, kurser og konferencer er i højsædet, og sammen med vores dygtige meetovation-certificerede konferencekoordinatorer tilrettelægger vi forløb, der opfylder jeres unikke behov.

Hold jeres konference i naturskønne rammer nær Aarhus & Randers

4 stjernede faciliteter, gratis grupperum og parkering

Fra intime møder til internationale konferencer

Vores centrale beliggenhed i østjylland, midt i Danmark, på næsen af naturskønne Djursland, gør Kystvejens Konferencecenter til et oplagt valg, når mange deltagere fra hele landet skal samles. Vores lokaler er så forskelligartede, at vi matcher alt fra små, intime møder til store, internationale konferencer.

4-stjernede konferencefaciliteter

Kystvejens Konferencecenter er et populært sted at holde møder, seminarer og konferencer. Som 4-stjernet konferencecenter er du sikret nogle fantastiske rammer for dit arrangement, og vores skønne naturgrund indbyder til skønne pauser, gåture i det grønne og er en oplevelse i sig selv. Klassificeringen afspejler sig i alt – fra vores lokaleindretning, nyskabende og bæredygtige forplejning og personlige service, til vores tekniske faciliteter, der naturligvis altid er inkluderet i en mødepakke hos os – Derudover tilbyder vi altid gratis parkering og grupperum, når jeres arrangement afholdes på Kystvejens Konferencecenter.

Har I deltagere fra udlandet ligger Aarhus Lufthavn kun 20 min. herfra, og vi arrangerer naturligvis gerne transporten til og fra konferencecentret.

Uforpligtende møde og rundvisning

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference i Midtjylland nær Aarhus og Randers, står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

Hvor mange er i?

Forventet ankomst
Forventet afrejse


Mødestart kl:
Mødeslut kl:
Er I interesseret i overnatning?
Ja takNej tak
Ønsker I grupperum udover jeres primære mødelokale?
12345


Virksomhedens navn?
Kontaktperson
E-mail
Telefonnummer

Bemærkninger

REFERENCER

Det siger vores gæster!

PRISMATCH

Vi matcher prisen!

NYHEDER

Læs om de seneste aktiviteter!