Book overnatning i naturskønne omgivelser

En overnatning på Kystvejens Konferencecenter er ensbetydende med fred og ro i naturskønne omgivelser. Vi ligger så langt fra storbyens larm og så tæt på havet, at man nærmest kan høre vandets beroligende brusen, når man lægger hovedet på puden om aftenen. I vores 160 lyse og smagfuldt indrettede værelser, med 330 sengepladser, er der derfor også næsten garanti for en fredfyldt nattesøvn.

Uanset om man kommer her som turist eller konferencedeltager, så har vi de ideelle overnatningsmuligheder for større grupper og enkeltpersoner, der forventer noget særligt at deres hoteloplevelse.

Omgivet af fuglefløjt og bølgeskvulp

Hos os vil du få en helt særlig hoteloplevelse, når du vågner til lyden af kvidrende fugle, træernes hvislende blade og havets bølgeskvulp. I vores lyse, retro-inspirerede værelser, med udsigt til skønne naturomgivelser, er der plads til refleksion, ro eller de sidste arbejdsopgaver inden sengetid.

Som at komme hjem

Vi befinder os langt fra kædekoncepter, og med en personlig og nærværende atmosfære, beskriver mange tilbagevendende konferencedeltagere det, som følelsen af at komme hjem. Vi skaber pladsen og hjerterum til samvær og forkælelse. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og kan være behjælpelige med alt fra information og vejledning til bookinger af dine oplevelser på Djursland.

Udsigt til skønne naturomgivelser

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events