Sommerferie med 25% rabat – 3 overnatninger kun 999 kr.

Oplev de mange spændende attraktioner på Djursland, udforsk Nationalpark Mols Bjerge og nyd aftenhyggen omkring hotelbålet og vores andre muligheder for udendørs aktiviteter. Tre overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad for kun 999 kr. pr. person.

Prisen inkluderer 3 overnatninger i vores standard dobbeltværelse, morgenmad samt start- og slutrengøring.

Rejs på sommerferie med børnene og spar 20%.

Djursland er det rene slaraffenland for børn og barnlige sjæle. Bo midt i smørhullet omgivet af de mange spændende attraktioner på Djursland og nyd aftenhyggen omkring hotelbålet og vores andre muligheder for udendørs aktiviteter. Få to overnatninger i familieværelse for 2 voksne og 2 børn (under 11 år)  inkl. morgenmad for kun 1998 kr.

Prisen inkluderer 2 overnatninger i vores familieværelse, morgenmad samt start- og slutrengøring.

Overnatning i naturskønne omgivelser

En overnatning på Kystvejens Konferencecenter er ensbetydende med fred og ro i naturskønne omgivelser. Vi ligger så langt fra storbyens larm og så tæt på havet, at man nærmest kan høre vandets beroligende brusen, når man lægger hovedet på puden om aftenen. I vores 160 lyse og smagfuldt indrettede værelser, med 330 sengepladser, er der derfor også næsten garanti for en fredfyldt nattesøvn.

Uanset om man kommer her som turist eller konferencedeltager, så har vi de ideelle overnatningsmuligheder for større grupper og enkeltpersoner, der forventer noget særligt at deres hoteloplevelse.

Ankomst Dato:

Afrejse Dato:

Antal Personer:

Vågn op til lyden af kvidrende fugle

Udsigt til skønne naturomgivelser

Omgivet af fuglefløjt og bølgeskvulp

Hos os vil du få en helt særlig hoteloplevelse, når du vågner til lyden af kvidrende fugle, træernes hvislende blade og havets bølgeskvulp. I vores lyse, retro-inspirerede værelser, med udsigt til skønne naturomgivelser, er der plads til refleksion, ro eller de sidste arbejdsopgaver inden sengetid.

Som at komme hjem

Vi befinder os langt fra kædekoncepter, og med en personlig og nærværende atmosfære, beskriver mange tilbagevendende konferencedeltagere det, som følelsen af at komme hjem. Vi skaber pladsen og hjerterum til samvær og forkælelse. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og kan være behjælpelige med alt fra information og vejledning til bookinger af dine oplevelser på Djursland.

Forespørg på dit næste ophold

Har du brug for sparring vedrørende dit næste ophold, så kontakt os gerne – Vi skræddersyer gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

Sov godt i rolige rammer

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events