Vi vil i endnu højere grad støtte de unge, lokale iværksættere

By maj 18, 2018 nyheder

I 2014 indviede vi vores Erhvervscenter, og nu 3 år senere, ønsker vi at være en endnu stærkere spiller indenfor iværksætteriet i Grenaa.

Katrine Thorulf er en af de iværksættere, der i år har taget springet til at være selvstændig. Med firmaet Thor Online Markedsføring vil hun hjælpe mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker større synlighed online. Katrine er dog langtfra den eneste, der tager springet som iværksætter. Mellem 2009 og 2016 er der kommet 292 nye virksomheder til Danmark, og flere springer fortsat ud i iværksætterlivet, og det er en tendens, som Kystvejens Konferencecenter gerne vil bakke op om.

“Iværksættere er enormt vigtige for erhvervslivet i Danmark, og naturligvis på Djursland, hvor de kan bidrage med flere arbejdspladser, skabe nye innovative produkter og styrke vores økonomi. Derfor er det også vigtigt, at de tilbydes den rette støtte og de rette rammer, så de lykkedes i at starte en fornuftig forretning op. Vi har heldigvis muligheden for at kunne tilbyde vores kontorlokaler og faciliteter til en fornuftig pris, og samtidig nyder vi det liv og diversitet, som Erhvervscenteret bringer til huset”, udtaler Laila Qvist, direktør for Kystvejens Konferencecenter.

Erhvervscenteret rummer 15 kontorlokaler, der alle er fordelt på Konferencecenterets 1. sal, hvor der blandt andet tilbydes gæstemodtagelse, postservice, internetadgang, kopiering, print, rengøring, frokostordning, mødelokaler og networking med ligesindede til de nyopstartede virksomheder.

Priserne starter fra 1285 kr. ex. moms, og er således særdeles velegnet for mindre virksomheder, der ønsker nogle professionelle rammer. Du kan læse mere om leje af kontorplads, og vores Erhvervscenter her.

Iværksætter-cafe, foredrag og networking

Kystvejens Konferencecenter har tidligere dannet rammerne omkring en iværksætter-cafe, der er afholdt af Norddjurs Kommune, men fremadrettet vil Kystvejens Konferencecenter altså i endnu højere grad forsøge at tiltrække de unge, lokale iværksættere.

“Vi ønsker at støtte den positive udvikling, som Norddjurs Kommune har igangsat for vores iværksættere – Det vil vi gøre igennem forskellige arrangementer, foredrag og workshops”, fortæller Laila Qvist.

Katrine Thorulf er en af de unge iværksættere, som har valgt at starte eventyret i et af kontorlokalerne hos Kystvejens Konferencecenter, og for hende har det været vigtigt at finde et sted med ligesindede.

“Det har været vigtigt for mig at lande et sted med ligesindede. Både for at få sparring om alle de tanker og udfordringer, jeg har som nyopstartet virksomhed, men også for at opbygge et lokalt netværk. Jeg blev straks tiltrukket af den dynamiske atmosfære, der er i huset, og jeg fandt hurtigt ud af, at stedet passer rigtig godt til små virksomheder som min. Det afgørende for mig har været at huslejen er billig, faciliteterne er gode, og så er der et netværk og en energi i huset, som jeg tror at jeg kommer til at få stor fornøjelse af. Nu glæder jeg mig til at flytte ind, og forhåbentlig give mig selv og min virksomhed et rigtig godt afsæt til fremtiden”