Verdo: Value for money

By februar 4, 2019 Uncategorized @da

Det grønne energiselskab Verdo er fast gæst på Kystvejens Konferencecenter – og mere end tilfreds med de faciliteter og den service, de har til rådighed i Grenaa.

“Vi bruger Kystvejens Konferencecenter mange gange om året i forbindelse med blandt andet direktionsmøder og bestyrelsesmøder – og vi får altid value for money,” fastslår Kim Frimer og fortsætter:

“Som en stor organisation er det en fordel for os at have et sted, hvor vi kan samle medarbejdere fra forskellige afdelinger i et par dage. Det giver en anden form for fællesskab og skaber en god kultur,” forklarer Kim Frimer og tilføjer, at det er vigtigt for Verdo, at selskabets samarbejdspartnere også tænker sig om i forbindelse med energiforbruget.

Kim Frimer er glad for at bruge Kystvejens Konferencecenter som fast partner og sætter stor pris på placeringen i grønne omgivelser, tæt ved vandet:

“Der er frisk luft og plads til at udfolde sig. Det er et hyggeligt sted, der har det nødvendige udstyr, god mad og den rette kapacitet, alt sammen til en fornuftig pris. Og så oplever vi altid, at personalet er parate til at gå den ekstra meter, der skal til, for at vi har det godt!”

__

Hvem: Kim Frimer, administrerende direktør, Verdo
Hvad: Direktions- og bestyrelsesmøder