Teknologisk Institut: Vi vender tilbage med Nordic Seaweed Conference hvert år

By oktober 2, 2014 referencer

I år var det fjerde år i træk, at vi afholdte Nordic Seaweed Conference/Nordisk Tangkonference på Kystvejens Konferencecenter – og vi vender tilbage næste år, for vi har været 110 procent tilfredse hver gang.

Servicen er altid i top, og jeg har ikke en eneste gang haft et ønske, som ikke kunne blive opfyldt. Og ikke nok med det: Receptionisterne får også selv øje på steder, hvor de kan være behjælpelige, så mit koordinationsarbejde lettes.

Networking i internatet

Beliggenheden i Grenaa vil nogle sikkert mene er en ulempe, men vi oplever faktisk, at beliggenheden har mange fordele. Det føles som om, vi internerer derude, fordi der ikke er så mange andre muligheder – og det er helt fantastisk!

Frem for bare at holde sig tæt til de mennesker, man kender i forvejen, kommer man på Kystvejens Konferencecenter automatisk til at snakke med nye mennesker, fordi man er samlet det samme sted 24 timer i døgnet.

I 2013 kom en af de deltagende virksomheder til at tale med to helt nyuddannede biologer, og ugen efter var de begge ansat i virksomheden. Hvis virksomheden og biologerne var gået hver til sit om aftenen, var det sikkert ikke sket, og det glæder både os og Region Midtjylland, at vi på den måde er med til at skabe arbejdspladser.

God beliggenhed for internationale gæster

En stor del af vores deltagere kommer fra De Britiske Øer, Færøerne, Island, Holland og Belgien, og da lufthavnen jo ligger i Tirstrup, giver det lige så god mening for dem at køre til Grenaa som til Aarhus. Ja, faktisk giver det bedre mening, fordi netværks-mulighederne her har vist sig at være så meget bedre. Naturen er også værd at fremhæve. Så snart, man træder ud ad døren, står man i skoven, og havet er næsten lige så tæt på.

Vi bestræber os altid på at udbyde nogle faglige aktiviteter, som kan give konferencen en ekstra dimension, og i år havde vi derfor hyret en naturvejleder, som kunne vise os rundt nede på stranden og fortælle om hvad vi fandt og om lokalområdet. Men det blev jo også til en omgang walk and talk, hvor der blev sludret og talt nye forretningsmuligheder inden for tang.

__

Hvem: Karin Svane Bech, konsulent, Teknologisk Institut
Hvad: Nordic Seaweed Conference/Nordisk Tangkonference

 

www.algecenterdanmark.dk