Teambuilding med mærkbar effekt nær Aarhus

Teambuilding er en kernekompetence hos både Kystvejens Konferencecenter, Ree Park Safari Zone og Carsten Brandt PersonaleUdvikling. Vi er derfor gået sammen om at skabe et helt nyt erhvervskoncept, som sikrer jeres organisation fuld valuta for pengene.

Når man træder ud af dagligdagens vante rammer og samarbejder i nye omgivelser, får man ofte øje på kompetencer hos sig selv og hinanden, som man ikke anede fandtes. Ree Park på Djursland (Østjylland / Midtjylland) er befolket af vilde dyr i omgivelser, der minder om Afrikas savanne – og mulighederne for teambuilding langt uden for komfortzonen er derfor endeløse.

Mere end 20 års erfaring inden for teambuilding

Mere end 20 års erfaring med teambuilding

Med mere end 20 års erfaring inden for organisationsudvikling og teambuilding er Carsten Brandt den helt rette til at føre jeres medarbejdere gennem øvelser, som blandt andet har til formål at:

Give deltagerne indblik i egne og andres reaktionsmønstre
Afdække såvel gruppens som den enkeltes skjulte potentialer
Etablere fælles værdier og spilleregler

Kystvejens Konferencecenter er vært på mødefaciliteter, forplejning og overnatning, ligesom det er muligt at lave øvelserne i vores naturskønne omgivelser på Djursland nær Aarhus – eller et helt tredje sted i Østjylland eller Midtjylland.

Opfølgningsmøde for at måle effekt
Skræddersyede totalløsninger, som tilgodeser jeres unikke behov, er et af kendetegnene ved det nye erhvervskoncept i Østjylland (nær Aarhus). Træningsforløbets specifikke elementer og instruktører sammensættes derfor efter en afklarende dialog med jer, og nogle måneder senere tilbydes I desuden et opfølgningsmøde.

Vi skal nemlig sikre, at I har opnået den ønskede effekt af teambuildingen. Vi har store forventninger til det trefoldige samarbejde – og vi er sikre på, at det kan imødekomme det stadigt stigende behov for kvalitetsudvikling af organisationen hos de fleste virksomheder.

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events