
Nordisk Tang har en klar mission: At få tangen tilbage på middagsbordene.
I Danmark har vi den her uudnyttede ernæringskilde lige i vandkanten – hele vejen rundt om vores lille land. Tang er en overlegen, sund fødekilde med unikke smagsegenskaber. Og så er den en af de mest bæredygtige råvarer overhovedet. Tang er grønt og brunt guld!
Kombiner jeres konference med en event, hvor I får en helt unik naturoplevelse samt indsigt i de forskellige tangarter og deres fantastiske egenskaber.
__________
No. 1 – Foredrag om tang inkl. smagsprøver
Vi kommer omkring forskellige tangarter samt deres særlige egenskaber i kulinarisk, sundhedsmæssig og sygdomsforebyggende egenskaber, og hvorfor tang har disse egenskaber. Hertil tang set i sammenhæng med forebyggelse af den globale opvarmning, tang som foder til hus- og kæledyr samt tang i forbindelse med tungmetaller, jod og radioaktive stråler. Der bydes på forskellige smagsprøver efter foredraget.
Tid: 2 timer
Pris for maks 25 personer: kr. 4.500,-
Pris for maks 50 personer: kr. 6.500,-
Book Foredrag om tang inkl. smagsprøver på tlf. 8959 5959 eller på reception@kysthotellet.dk
__________
No.2 – Tangsafari langs kysten
(Med og uden waders og tangkulinarisk indslag)
Vi kommer omkring de forskellige tangarter, som vi støder på undervejs, samt deres særlige egenskaber i kulinarisk, sundhedsmæssig og sygdomsforebyggende egenskaber, og hvorfor tang har disse egenskaber. Hertil tang set i sammenhæng med forebyggelse af den globale opvarmning, tang som foder til hus- og kæledyr samt tang i forbindelse med tungmetaller, jod og radioaktive stråler.
Tangsafarien kan kombineres med undersøgelse af kystnær stenrev og eller tangsuppe tilberedt i bålgryder på stedet.
Tid: 2,5 – 3 timer
Pris for maks 35 personer: kr. 3500,- + kr. 75,- – 100,- pr. kuvert
Book Tangsafari langs kysten på tlf. 8959 5959 eller på reception@kysthotellet.dk
__________
No. 3 – Iværksættereventyret – historien bag Nordisk Tang
En fortabt drøm om at blive professionel fodboldspiller bliver ændret til et liv som fiskehandler. Uden noget kendskab til tang får Heine ved tilfældigheder øjnene op for tang, da Lone Mouritsen og Michael Fra Århus Universitet tilbyder ham at være med i et projekt om udvikling af nordiske sushiplader. Historien fortsætter med en beskrivelse af, hvordan en kædereaktion af hændelser er med til at danne rammerne om det, der i dag er Nordisk Tang – en iværksættervirksomhed startet i et lille baglokale i en fiskebutik, og nu på vej ud på det globale fødevaremarked med noget så unikt og bæredygtigt som tang.
Tid: ca. 1 time
Pris: 5000,-
Maks personer: Efter lokaleforhold
Book Iværksættereventyret på tlf. 8959 5959 eller på reception@kysthotellet.dk