Har du endnu ikke set solopgangen over Kattegat?

By juli 6, 2018 nyheder

Nyd den danske sommer, og tag familien eller en du har kær med på sommerophold på Kystvejens Hotel. Hotellet har en helt unik placering tæt på både skov og hav, men samtidig i gåafstand til Grenaa by.

Grenaa er en havneby, der med sin særlige charme og smukke torve er et besøg værd. Er du morgenfrisk kan du sætte dig på en af molerne, eller gå en tur langs stranden og nyde solopgangen over Kattegat, der i sig selv er et besøg værd. Når byen senere vågner, kan man gå en tur langs de charmerende gågader, eller gå en tur langs havnen, hvor der altid er noget at se på. Grenaa strand, der ligger overfor hotellet, er desuden en af Danmarks bedste badestrande – og med bugtende klitter, hybenroser og klare strandsand er det et særdeles smukt syn.

Djursland er for hele familien

På Djursland vil du opleve en varieret og sjælden natur, der indbyder til såvel aktive ferier, afslappende dage eller et ophold for hele familien. Indenfor kort afstand findes der mere end 10 sjove familieattraktioner.

Det er virkelig få steder i Danmark, der kan konkurrere med sådan en beliggenhed, og med et sommerophold på Kystvejens Hotel er i tæt på det hele.

Frem til d. 19. august har du muligheden for at opleve Djursland og nyde vores sommerophold! For kun 425 kr. pr. person kan I overnatte i vores atmosfærefyldte retroværelser og nyde vores lækre morgenbuffet. Book dit sommerophold her.

Planlægger I en tur til Djursland, så kan du finde en kalender med aktiviteter for både børn og voksne på http://www.visitdjursland.com