Kystvejens Konferencecenter er en sikker succes

By januar 11, 2019 referencer

For 4. år i træk falder valget på Kystvejens Konferencecenter.

Vi afholder en årlig kursusweekend for vores repræsentantskab med langt over 100 deltagere.

Personalets service er i top. De er dybt professionelle – lige fra starten pr. mail og telefon, til man møder dem face to face. Jeg er kun blevet mødt med smil, venlighed og en stor hjælpsomhed. Alle ønsker om scene, talerstol, mikrofoner, PowerPoint præsentationer osv. er blevet opfyldt, og man kan altid hente hjælp hos en tekniker, hvis noget ikke skulle virke. Der er en god stor mødesal til foredrag og mange møderum i forskellige størrelser til gruppearbejde.

Selvom det er et stort konferencecenter, er der en utrolig hyggelig stemning. De smukke kunstværker og skønne naturomgivelser bidrager til den gode oplevelse. Kystvejens Konferencecenter ligger i god afstand fra Aarhus, og der er mange parkeringspladser tæt ved indgangen og god plads for en bus til at parkere ved ankomst og afrejse.

De mange værelser giver mulighed for, at alle kan overnatte det samme sted. Værelserne er enkle med glade farver – rene og pæne og med alt, hvad man har brug for.

Restauranten byder på fantastisk god mad – også når der skal serveres til over 100 mennesker, og når der skal tages hensyn til vegetarer og veganere. Morgen- og frokostbuffeten byder på alt, hvad hjertet begærer og mere til, så der er noget for enhver smag. Desuden er der hele dagen opsat pauselækkerier i form af frugt, vand, nødder, snacks samt rigtig god kaffe og te. Virkelig lækkert og i god kvalitet.

Jeg er helt tryg ved at anbefale Kystvejens Konferencecenter og glæder mig allerede til næste arrangement.

___

Hvem: Lisbeth Dahl Andersen, sekretær i Arbejdernes Andels Boligforening
Hvad: Repræsentantskab kursusweekend (2016, 2017, 2018 og 2019)