Velkommen til et værdiskabende mødeforår

By februar 28, 2019 nyheder
Mødelokale - konferencelokale

Hos os kendetegnes succesfulde møder og konferencer ved at være effektive, meningsfulde og værdiskabende. Næste års møder, kurser og konferencer planlægges ofte i starten af det nye år, og derfor får du her vores bedste tips til værdiskabende møder i 2019.

Værdiskabende møder skal være effektive, meningsfulde og engagerende

Effektive møder skabes allerede i planlægningsfasen, og det er derfor vigtigt, at du som mødeplanlægger tager stilling til indholdet, stilen og standarden for dit møde eller konference – og ud fra dette sammensætter et mødeprogram, der understøtter jeres behov og mål. Du skal som mødeleder drive mødet igennem punkt for punkt, sørge for at mødedeltagerne får ordet, når de markerer, sikre at der konkluderes efter hvert punkt, at konklusionerne bliver ført til referat, og at tidsplanen overholdes. De meningsfulde og engagerende møder sikres ved at inddrage mødedeltageren, så hver mødedeltager opleves som værende en vigtig del af mødet. Du skal med andre ord designe en proces for mødet, som muliggør, at alle deltageres perspektiver og kompetencer bliver brugt konstruktivt i forhold til at få skabt de ønskede resultater på mødet. Al forskning viser faktisk, at vores læringskurve stiger ved involvering. Derfor er vores konferencekoordinatorer også eksperter på aktiv involvering, og kan med deres viden facilitere løsninger, der understøtter jeres møde, behov og mål. Et værdiskabende møde, der giver jer de bedste resultater og afkast, sikres når mødet både er effektivt, meningsfuldt og engagerende – På den måde har du nemlig givet dine mødedeltagere de bedste forudsætninger for mødet.

Meetovation sikrer dig møder, der involverer alle deltagere

Vores konferencekoordinatorer er alle meetovation-certificerede, og kan dermed sikre møder, der involverer alle mødedeltagere på en spændende og engagerende måde, og er, på sigt, med til at sikre et langt større udbytte af dit møde eller konference. De er med helt fra planlægningen af konferencen, under afviklingen og kan også hjælpe jer med evalueringen. Læs mere om sparring og support her.

Book nu og få et gavekort

Planlægningen af møder, kurser og konferencer i januar, februar og marts 2019 er allerede i fuld gang. Vores skønne naturgrund er en oplevelse i sig selv og indbyder til anderledes pauser, inspiration, fordybelse og fremdrift. Booker du et møde, kursus eller konference til en værdi af min. 15.000 kr. i januar, februar eller marts 2019 får du samtidig et gavekort til en overnatning for 2 personer inkl. oplevelsesbilletter til Djursland. Læs mere om tilbuddet her.