Rigtig glædelig jul og godt nytår fra Kystvejen

By december 12, 2017 nyheder

Et forrygende 2017 lakker hastigt mod enden – og for os slutter året med et festligt brag!

2017 har budt på spændende begivenheder. Vi har fejret 50 års jubilæum, og hele året har vi haft fornøjelsen af masser af dejlige gæster i huset. December måned slutter med et brag, hvor hele 850 feststemte gæster har deltaget i vores julefest-arrangementer. Vi er rigtig glade for, at det nye julefest-koncept, som inkluderer julebuffet, trylleri, DJ og live band, er blevet særdeles godt modtaget med stor opbakning og tilslutning.

Årets fine resultater kunne vi ikke have opnået uden alle vores positive gæster, samarbejdspartnere og dygtige medarbejdere. 1000 tak til alle jer!

Kørt i stilling til 2018

Vi glæder os meget til et nyt interessant år sammen med jer. Kystvejens Konferencecenter er rustet til fingerspidserne med en service i top, som altid sikrer velorganiserede og udbytterige konferencer, velfungerende mødefaciliteter, attraktive overnatningsmuligheder samt moderne forplejning baseret på lokale og økologiske råvarer.

Vi giver sparring og input til, hvordan jeres konference kan krydres med anderledes pauser og aktiviteter, hvor vores fantastiske naturomgivelser tages i brug. Eksempelvis kører vi saunaen frem til de friske, som tager udfordringen op med vinterbadning i Kattegat. Vi tilbyder også konceptet ”Smag på Djursland”, hvor flere af vores lokale leverandører byder på smagsoplevelser krydret med små fortællinger om fremstillingen af de pågældende lækkerier.

80 % kommer igen – og kun det bedste er godt nok til vores gæster

For at sikre kvaliteten hele vejen rundt har vi stor fokus på kvalitetsmålinger, hvor vi spørger ind til alle gæsters oplevelser hos os. Vi er super stolte over, at 98,5 % af vores gæster vil anbefale Kystvejens Konferencecenter til andre – og hele 80 % er gengangere. Det fortæller os for det første, at I er glade for at være hos os, og for det andet, at vi skal være opmærksomme på altid at arbejde hårdt for at gøre det ”en tand bedre”.  Hver eneste af jeres kommentarer, ønsker og forslag bliver taget seriøst og har stor betydning for den kvalitet, vi leverer.

 

Afslutningsvis kan jeg fortælle, at vi medio februar er klar med 30 helt nyrenoverede værelser – en del af en større renoveringsplan.

Endnu engang tak for et fantastisk år. Jeg ønsker jer den dejligste jul og et helt igennem fantastisk 2018.

 

Varme julehilsner
Laila Qvist, direktør