Sæsonen sætter smagen af Djursland

Lokale, sæsonbetonede råvarer

Ingen vinter uden saftige æbler og knasende kål. Ingen sommer uden nye kartofler og sødmefulde jordbær. Sæsonens danske råvarer slår altid tonen an, når vores kokke komponerer smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Vores beliggenhed lige ved Kattegats kyst betyder, at friskfanget fisk spiller en stor rolle i vores kulinariske repertoire. Men det er ikke kun havets frugter, vi høster lige uden for hoveddøren. Fjerkræ, vildt, frugt og grønt henter vi også fra håndplukkede producenter på Djursland, fordi det lokale islæt giver kokkene mulighed for at kreere madkunst, som ikke findes andre steder i landet.

Bæredygtighed, økologi og ReFood

Den mad, vi serverer, skal ikke kun smage og behage, den skal også stråle af bæredygtighed. Som en vigtig aktør i konferencelivet på Djursland har vi størrelsen til at gøre en forskel i klimaregnskabet, og vi søsætter hele tiden nye initiativer, som skal være med til at sikre, at vi udnytter vores klodes ressourcer bedst muligt.

For os er bæredygtighed en hjertesag, og vi stiler derfor efter økologi, ligesom vi er ReFood-certificerede. ReFood er en grøn certificering, som man kan tilegne sig ved aktivt at gøre en indsats mod madspild. For at få certificeringen forpligter man sig til at forfølge madspildsreducerende initiativer.

Den bedste smag – med den bedste samvittighed

ReFood og andre gode ideer

Her sætter vi blandt andet ind på bæredygtige handlinger:

Fokuserer på sæsonvarer
20-25 procent af vores råvarer er økologiske
Rydder unødvendige food miles ad vejen
Holder os til én storleverandør samt lokale producenter
Er ReFood-certificeret
Laver reduktionsmål for madspild
Har små anretninger og tilbyder mindre portioner
Benytter lager- og indkøbsstyring til at reducere madspild
Er en del af “madspilds-appen” Too Good to Go
Intelligent affaldssortering

REFERENCER

Det siger vores gæster!

PRISMATCH

Vi matcher prisen!

NYHEDER

Læs om de seneste aktiviteter!