Et spændende frokostkoncept

Lokale råvarer og bæredygtighed har altid været nogle af nøgleordene i vores køkken, og vi har taget endnu et skridt for at løfte kvaliteten af vores forplejning.

Vores frokostkoncept gør op med den traditionelle buffet-forplejning, og byder i stedet på en anderledes tapasbuffet, hvor retterne serveres som små, lækre og smagfulde anretninger, der tilsammen udgør et måltid. Frokostkonceptet er nytænkt fra bunden, og favner i endnu højere grad de kosthensyn, som vores gæster måtte have, efterspørgslen på flere grønne retter, og måden hvorpå maden serveres, vil give jer en oplevelse, der ikke kun handler om at blive mæt.

Vi glæder os til at give jer en anderledes frokostoplevelse.

Se desuden vores spændende bud på en konferencemenu herunder.

Et frokostkoncept der indbyder til fællesskab

DEN BEDSTE SMAG – MED DEN BEDSTE SAMVITTIGHED

Superfoods holder blodsukkeret og koncentrationen i skak

Konferencer kræver koncentration, og vi sætter derfor en dyd i at servere velsmagende mad, som booster koncentrationen, mindsker stress-fornemmelsen og holder blodsukkeret i skak.

Hjernemad, kalder vi det, og det tæller blandt andet vitaliserende – og helst økologiske – superfoods som rosenkål, rødbeder, blåbær og granatæbler; fuldkornsprodukter som brune ris, hel havre, groft brød og polenta; fed fisk som laks, makrel og sild samt magert fjerkræ og vildt. Vi stiler efter at servere sundhedsbomber, som er rige på bl.a. antioxidanter, fibre, komplekse kulhydrater og Omega 3-6-9.

Et godt glas vin eller øl hører sig til

Strækker jeres konference eller kursus sig over flere døgn, er der lagt op til velsmagende middage i vores stemningsfulde restaurant. Til det hører et godt glas vin eller to, og i tråd med, at langt de fleste af vores råvarer er økologiske, byder vi selvfølgelig også på økologiske øl og vine.

Vi er til for at give jer den bedste oplevelse på Kystvejens Konferencecenter, så har I særlige ønsker til maden eller vinen, må I endelig sige til. Så gør vi alt, hvad vi kan, for at sætte jeres ønsker på menuen.

ØKOLOGISKE ØL OG VINE FINDES NATURLIGVIS PÅ MENUEN

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events