Oplev julen i vores atmosfærefyldte hus

Hos Kystvejens Konferencecenter glæder vi os hvert år til julen, der er en helt særlig tid på året – også her i huset. Det store juletræ i entreen, stjernerne der daler ned fra loftet, de mange lys, og dekorationer er alle med til at sætte den særlige stemning, som Kystvejens Konferencecenter er så kendt for. Klokkerne kimer snart til den årlige julefest, hvor I kan glæde jer til vores velkendte julebuffet, trylleri, live band, natmad, atmosfære, og ægte julestemning.

Book jeres julefest allerede nu!

Kystvejens Konferencecenter er blevet en eftertragtet destination, når virksomhedens julefest skal afholdes. Derfor er det en god ide, at I så tidligt som muligt reserverer jeres borde.

Close up trylleri

Tryllekunstner Anders Møller leverer magi, som både vil få jer til at grine og sidde i dyb forundring. Anders har specialiseret sig i close-up trylleri, hvilket betyder, at effekterne sker helt tæt på publikum. I kan derfor godt glæde jer til en nærværende, sjov og stærk oplevelse, når Anders kommer hen til netop jeres bord og bøjer virkeligheden lige for næsen af jer.

DJ Thomas Lind

Festen skydes i gang af DJ Thomas Lind. Under middagen samt i pauserne fra live bandet spiller Thomas en bred vifte af musik, som sikrer den gode stemning og får alle i det rette julefesthumør.

Dans til klassikerne

Når HEYYA X-MAS spiller op til dans, er det med Dan Hougesen og Rose Egeskjold i den vokale forgrund. HEYYA X-MAS’ speciale er både nyere hits samt de kendte klassiske danske og internationale numre, så alle aldre får lyst til at komme på dansegulvet. Glæd jer til hele paletten af moderne popnumre fra Rasmus Seebach og Bruno Mars, 80’er hits fra Dodo & The Dodos, klassikere fra Beatles og melodi grand prix fra Rollo & King. Og selvfølgelig bliver I ikke snydt for juleklassikerne Last Christmas, Santa Claus Is Coming To Town og All I Want For Christmas. Hør HEYYA X-MAS’ repertoire på www.heyya.dk