Gastronomiske godter med årstiden som inspirationskilde

Inspirationen til vores køkken skal findes lokalt med et twist – Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er langt at foretrække frem for importerede, eksotiske grøntsager og udskæringer. At de små, lokale, entusiastiske bønder er værd at støtte og benytte, og at fokus på madspild gør os til langt bedre mad-håndværkere. At den bedste smag går hånd i hånd med den bedste samvittighed.

Danmarks skiftende årstider er en af de største inspirationskilder, når vores kokke fremtryller gastronomiske godter. Hver årstid har sine frugter og grøntsager, som er særligt sprøde og smagfulde, og når der komponeres i Kysthotellets køkken slår sæsonens danske råvarer altid tonen an. På den måde kæler vi for jeres smagsløg, jeres sundhed og miljøet – samtidig.

Bæredygtighed er vigtigt for os, og vi benytter os i høj grad af lokale råvarer ligesom vi  gør en aktiv indsats for at mindske spildet i hele værdikæden – både fra jord til bord og fra bord til jord.

Sæsonens danske råvarer slår altid tonen an

En god konference hænger sammen med en god gastronomisk oplevelse

Madnørder med en brændende passion

Vores dedikerede kokke har en brændende passion for den kunst, de skaber på tallerkenerne, og er vaskeægte madentusiaster. De elsker at eksperimentere og nyfortolke klassiske retter, og de finder inspiration i alt fra gamle, krøllede familieopskrifter til restauranter i ind- og udland.

I vores øjne hænger en god konferenceoplevelse tæt sammen med en god gastro-oplevelse. For at give retterne et unikt strejf, henter vi en stor del af vores  råvarer fra håndplukkede producenter på Djursland.

Uanset om I planlægger et besøg i forbindelse med et frokostmøde, en konference, et selskab eller blot en middag vil I derfor også opleve en dygtig sammensat sæsonmenu med en række spændende retter, der består af nøje udvalgte, friske råvarer, der matcher den sæson vi befinder os i.  Velbekomme!

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events