Picnic på stranden eller i skoven?

By maj 12, 2020 nyheder

Flere oplevelser end du nogensinde havde drømt om

Vågn op omgivet af fuglefløjt, hvislende blade og bølgeskvulp. Oplev den storslåede natur i Nationalpark Mols Bjerge og slut dagen af på Danmarks 2. bedste strand, kun 100 meter fra Kystvejens Konferencecenter. Vi tør godt love, at hotellets beliggenhed er blandt Djurslands allerbedste, uanset om du drømmer om vandreture langs stranden, cykelture i Djurslands enestående natur eller blot nogle rolige dage i naturskønne omgivelser.

På Kystvejens Konferencecenter byder vi velkommen til dejlige hotelværelser, stor privat have og hyggelige terrasser med ny renoverede kvalitets havemøbler, terrassevarmere og lækre tæpper til de lyse sommeraftener.

Her er der mulighed for at leje cykler, grill, strand- stole, tæpper og telte, m.m., ligesom der kan bestilles lækre picnickurve og drikkevarer til dagens udflugter, som pakkes i køletaske. Vi samarbejder naturligvis med Djurslands attraktioner og restauranter til vores gæsters fordel.Book dit ophold her.

12 “højdepunkter” i naturen på Djursland

Tag på tur ud i naturen. Du finder masser af gratis seværdigheder, hvor I kan gå på opdagelse og få masser af gode naturoplevelser. Få steder kan konkurrere med denne koncentration af betagende istidslandskab, strande, varieret og sjælden natur.

Find inspiration til en picnic, vandre- eller cykeltur til en skøn naturattraktion her – Vi hjælper naturligvis gerne med planlægningen.