Per Nielsen: Et arbejdsorienteret, gedigent og solidt sted

By oktober 6, 2016 referencer

Jeg har gennem en del år haft min jævnlige gang på Kystvejens Konferencecenter som underviser på Sundhedsstyrelsens kurser for alkoholbehandlere, og har hver gang – uden undtagelse – nydt mit ophold på stedet.

Det er et arbejdsorienteret, gedigent og solidt sted at formidle og tilegne sig viden. Faciliteterne er er gode, personalet venlige, hjælpsomme og kompetente, maden er en fornøjelse – og omgivelserne giver rig mulighed for en løbe- eller gåtur i pragtfuld natur. Beliggenheden på Jyllands næsetip giver fred og ro, og fra Kastrup til Tirstrup er der kun 25 minutters flyvetid. Jeg glæder mig til næste gang, jeg har fornøjelsen af Kystvejens Konferencecenter.

__

Hvem: Per Nielsen, centerleder, psykolog, ph.d.
Hvad: Underviser – Ringgården – kompetencecenter for dobbeltfokuseret afhængighedsbehandling