Smagfuldt indrettede værelser med udsigt til smuk natur

Beliggende ved Grenaa Plantage, med udsigt over Kattegat og stranden, er rammerne unikke for det perfekte ophold. På Kystvejens Konferencecenter tilbyder vi værelser og overnatning til møder, konferencer og ferier. I vores 160 lyse og smagfuld indrettede værelser, med 330 sengepladser, er der derfor næsten også garanti for en fredfyldt nattesøvn, når man ligger hovedet på puden i vores rolige omgivelser.

Er der behov for at udføre dagens sidste arbejde inden sengetid, findes der på alle værelser et stort arbejdsbord og gratis wi-fi. Efter en dejlig nattesøvn kan du vågne op med udsigt til smuk natur og lyden fuglekvidren og træernes hvislende blade. Mere idyllisk kan det nærmest ikke blive.

Vores 49 enkeltværelser er alle smagfuldt indrettet, og har alle en skøn udsigt til smuk natur. På vores enkeltværelser finder du: 32″ fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet, stort arbejdsbord, mørklægningsgardiner, hårtørrer og vanity kit.

Vores 39 standard dobbeltværelser og 42 standard+ dobbeltværelser enkeltværelser er alle smagfuldt indrettet, og har alle en skøn udsigt til smuk natur. På vores dobbeltværelser finder du: 32″ fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet, stort arbejdsbord, mørklægningsgardiner, hårtørrer og vanity kit.

Vores 30 nyrenoverede superior dobbeltværelser emmer af luksuriøs stemning, og bygger på smukkeste vis bro mellem Friis og Moltkes oprindelige arkitektur, og en moderne indretning. Selvom alle vores værelser lever op til vores høje krav, er disse alligevel noget ganske særligt. Alle superior dobbeltværelser har en skøn udsigt. På vores superior dobbeltværelser finder du: 32″ fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet, stort arbejdsbord, mørklægningsgardiner, hårtørrer og vanity kit.

Vågn op med udsigt til smuk natur

Sov godt med vores udvalg af hovedpuder

Sov godt….

På Kystvejens Konferencecenter tænker vi på din søvn. For at sikre dig den bedste nattesøvn, har vi et lille udvalg af hovedpuder, som du kan låne under dit ophold. Du kan blandt andet vælge mellem

Wellpur Fana: En trykaflastende hovedpude i memoryskum, der giver optimal støtte og modvirker spændinger i nakke og skuldre.

Allergi / Hypoallergenic: En allergivenlig luksuspude med unikt, dunlignende fyld af silikoniserede fiberdun.

Premium: En allergivenlig kvalitetspude, der modvirker spændinger i nakke og skuldre – findes i to højder; lav-mellem og mellem-høj.

Book dit ophold nu….

Vores unikke placering mellem skov og strand indbyder til lange gåture langs vandkanten, eller vandreture i Grenaa Plantage.

Ankomst
Afrejse
Voksne
Børn

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events