Din nøgle giver dig adgang til langt mere

Hos Kystvejens Konferencecenter er din værelsesnøgle ikke bare en nøgle – den er din adgang til vores mange faciliteter og alle de oplevelser, der venter på jer, når I besøger Djursland.

Vores reception har åbent 24 timer i døgnet, og kan være behjælpelig med alt fra information, planlægning af dine oplevelser og booking af billetter. Foruden vores skønne have, bålsted og terrasser, der alle ligger naturskønt og omkranset af skoven, får du også adgang til vores mange faciliteter, der naturligvis også inkluderer gratis parkering.

Kaffe, loungeområder og plads til at være sammen

I foyeren kan man købe en kop økologisk kaffe og sunde snacks, som I kan tage med og nyde i vores mange, hyggelige loungeområder. I vores bibliotek kan I samles om et spil billard, pool, bordfodbold eller dart. I kan desuden låne waders i vores reception, og på egen hånd opleve livet på det lave vand. Skal pulsen op? – Så byder vores motionsrum på de mest populære maskiner inden for cardio og fitness.

Hyggelig bar og restaurant

100 meter til én af de bedste strande

Helt tæt på alle oplevelserne udenfor hotellet

På Kystvejens Konferencecenter er du tæt på nogle af Danmarks mest kendte oplevelser – Djurs Sommerland, ReePark, Kattegatcentret og Fregatten Jylland ligger alle inden for nær afstand. Lige udenfor hotellet venter helt unikke naturoplevelser.

Vi er nærmeste nabo til Grenaa Plantage, der rummer et fredfyldt skovområde, sø og hedearealer. Her findes der er varieret dyre- og planteliv samt gode, afmærkede løbe- og vandrestier. På den anden side finder i Grenaa Strand, der er kåret til én af Danmarks bedste strande. I sommerhalvåret er det muligt, at låne waders, så I kan studere livet på det lave vand.

Vi udlejer også cykler, og skal der lidt sus på, kan man kaste sig ud på den 24 km lange – og dermed Danmarks længste – singletrack MTB-rute.

Alt dette gør os også til den perfekte base for en familieferie.

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events