Omgivelserne og medarbejderne gør Kystvejens Konferencecenter til noget ganske særligt

By september 29, 2020 referencer
Elisabeth Mygind, MHI Reference

Den service, som man oplever på Kystvejens Konferencecenter, kombineret med faciliteter der kan rumme deltagerne, forplejningen, beliggenheden og muligheden for anderledes aktiviteter gør, at vi vælger Kystvejens Konferencecenter.


I efteråret afholdte vi et vellykket afdelingsmøde for 80 medarbejdere på Kystvejens Konferencecenter. Den høje service, som man møder på Kystvejens Konferencecenter, mærkes lige fra første kontakt til planlægningen og gennemførelsen af arrangement, hvor alt kan lade sig gøre. Den oprigtige interesse for gæsterne er ægte og autentisk, og man er ikke i tvivl om, at her er det gæsterne, der har det fulde fokus. Medarbejderne er imødekommende, fleksible, professionelle og tilpasser sig gang på gang vores ønsker og behov, og man føler sig både hørt og set. Den nærværende service, og den hyggelige stemning gør, at man føler sig velkommen og hjemme – Her får man virkelig god værdi for pengene.
Jeg har oplevet flere møde- og konferencecentre, men omgivelserne og medarbejderne gør alligevel Kystvejens Konferencecenter til noget ganske særligt. Her er der plads til fordybelse og samling.

__

Hvem: Elisabeth Mygind, Head of Technical & Safety Training, Operations
Hvad: Afdelingsmøde