Bliv en del af et livligt iværksættermiljø

Kunne du tænke dig at blive en del af et livligt iværksættermiljø på toppen af Kystvejens Konferencecenter – med udsigt til skov og strand? Savner du at tage på arbejde blandt andre ildsjæle i stedet for at styre din forretning hjemmefra? Lyder gæstemodtagelse, postservice, internetadgang, kopiering, print, rengøring, frokostordning, mødelokaler og networking med ligesindede som sød musik i dine ører?

Så er et kontor på Kystvejens Erhvervscenter sikkert lige noget for dig! Kontakt direktør Laila Qvist for nærmere info på tlf. 2539 8503 eller lq@kysthotellet.dk.

Tag på arbejde blandt andre ildsjæle

Faglig sparring og godt sammenhold

Kan arbejde uforstyrret – men er ikke alene

”Da jeg startede mit firma i 2013 søgte jeg efter et kontorfællesskab med separate kontorer, så jeg kunne arbejde uforstyrret, men alligevel ikke skulle sidde helt alene. Og det er faktisk det bedste ved Kystvejens Erhvervscenter – at vi har et rigtigt godt socialt sammenhold. Selvom vi er mange virksomheder, fungerer vi socialt som kolleger. Kaffepauser, frokostpauser og den faste brunchaftale om fredagen. Og oveni får jeg også en del god faglig sparring, hvilket jeg ikke havde forventet. Og så må man ikke glemme den flotte udsigt over skoven, hvor jeg følger årstidernes skiften.”
Dennis Friis Thaagaard, Sustainor

REFERENCER

Det siger vores gæster!

PRISMATCH

Vi matcher prisen!

NYHEDER

Læs om de seneste aktiviteter!