Er du vores nye kollega? Se vores ledige stillinger eller søg uopfordret


Vi søger: Tjenerafløsere

Vi går et travlt efterår i møde, og søger nu tjenerafløsere – Kan du balancerer med glas og tallerkner samtidig med, at du smiler og er imødekommende? Så er det måske dig, vi mangler til vores team af tjenerafløsere! Vil du være en del af en vinderkultur, har du humor og glimt i øjet, og brænder du for at blive en del af et stærkt team med fart på? Så får du muligheden her på et af Danmarks smukkest beliggende konferencecentre – første revle efter vandet.

Jobsamtaler vil foregå løbende med start hurtigst muligt.

Læs hele stillingsopslaget her.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte restaurantchef, Kasper Kølbæk på tlf.: 40 95 00 15

Ansøgning med CV og foto sendes til restaurantchef Kasper Kølbæk på kk@kysthotellet.dk


Uopfordret ansøgning

Vi søger løbende kvalificerede medarbejdere til både faste stillinger og afløserstillinger til følgende afdelinger:

• Køkken
• Restaurant
• Reception
• Rengøring
• Vedligehold

Hvis du kan se dig selv i en spændende virksomhed, hvor både gæsternes og medarbejdernes trivsel er i højsædet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ansøgning med CV og foto sendes til direktør Laila Qvist på lq@kysthotellet.dk

Ved at sende en jobansøgning til Kystvejens Konferencecenter, giver du hermed Kystvejens Konferencecenter tilladelse til at behandle dine personlige data i rekrutteringsøjemed, og i overensstemmelse med EU-persondataforordningen. Desuden giver du Kystvejens Konferencecenter tilladelse til, at udføre en online søgning via f.eks. Google, Facebook osv. Da du frivilligt har givet adgang til dine persondata, er du til enhver tid berettiget til at få adgang til, få korrigeret eller slettet din persondata. Ved en anmodning om sletning af persondata vil du opgive en del af rekrutteringsprocessen. Ved at sende en jobansøgning giver du dit samtykke til, at Kystvejens Konferencecenter må opbevare dine persondata i maksimum 6 måneder. Herefter vil dine persondata blive slettet. Hvis du ikke ønsker at give sådanne samtykker, skal det oplyses i mailen. Som følge heraf vil dine persondata blive slettet omgående efter at rekrutteringen er gennemført.

Læs mere om, hvordan vi bruger personlige oplysninger i vores persondatapolitik.