Er du vores nye kollega? Se vores ledige stillinger eller søg uopfordret


Kok med grønne fingre

Kender du, som os, Djurslands fantastiske spisekammer og vil du være en del af et stærkt team, der har humor og glimt i øjet? Så har du nu muligheden her på et af Danmarks smukkest beliggende konferencecentre.

Som kok ved du, hvad en konferencegæst forventer – både hvad angår kvalitet og service. Du kaster dig gerne ud i nye tiltag, der fremmer vores bæredygtige dagsorden.

Læs hele stillingsopslaget her.

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte direktør, Laila Qvist på tlf.: 25 39 85 03.

Vi glæder os til at modtage en kortfattet ansøgning og CV inkl. foto. Ansøgningen sendes senest hurtigst muligt til: lq@kysthotellet.dk

Jobsamtaler vil foregå løbende.


Uopfordret ansøgning

Vi søger løbende kvalificerede medarbejdere til både faste stillinger og afløserstillinger til følgende afdelinger:

• Køkken
• Restaurant
• Reception
• Rengøring
• Vedligehold

Hvis du kan se dig selv i en spændende virksomhed, hvor både gæsternes og medarbejdernes trivsel er i højsædet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ansøgning med CV og foto sendes til direktør Laila Qvist på lq@kysthotellet.dk

Ved at sende en jobansøgning til Kystvejens Konferencecenter, giver du hermed Kystvejens Konferencecenter tilladelse til at behandle dine personlige data i rekrutteringsøjemed, og i overensstemmelse med EU-persondataforordningen. Desuden giver du Kystvejens Konferencecenter tilladelse til, at udføre en online søgning via f.eks. Google, Facebook osv. Da du frivilligt har givet adgang til dine persondata, er du til enhver tid berettiget til at få adgang til, få korrigeret eller slettet din persondata. Ved en anmodning om sletning af persondata vil du opgive en del af rekrutteringsprocessen. Ved at sende en jobansøgning giver du dit samtykke til, at Kystvejens Konferencecenter må opbevare dine persondata i maksimum 6 måneder. Herefter vil dine persondata blive slettet. Hvis du ikke ønsker at give sådanne samtykker, skal det oplyses i mailen. Som følge heraf vil dine persondata blive slettet omgående efter at rekrutteringen er gennemført.

Læs mere om, hvordan vi bruger personlige oplysninger i vores persondatapolitik.