Er du vores nye kollega? Se vores ledige stillinger eller søg uopfordret


NYTÆNKENDE KOK SØGES

Vil du med på en spændende og udviklende rejse?
Værtskab, service og god gæstekontakt er vigtige ingredienser på Kystvejens Hotel og Konferencecenter. På grund af højt aktivitetsniveau søger vi endnu en kok, der kan tage del i at sikre glade gæster, der ønsker at berette om stedets service og gode madoplevelse. Som kok på Kysthotellet vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udviklingsmuligheder, udfordringer og gode kollegaer.

Læs hele stillingsopslaget her.

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Køkkenchef Kim Carøe på telefon 60 82 40 98.
Jobsamtaler vil foregå løbende. Tiltrædelse efter aftale.


UOPFORDRET ANSØGNING

Vi søger løbende kvalificerede medarbejdere til både faste stillinger og afløserstillinger til følgende afdelinger:

• Køkken
• Restaurant
• Reception
• Rengøring
• Vedligehold

Hvis du kan se dig selv i en spændende virksomhed, hvor både gæsternes og medarbejdernes trivsel er i højsædet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ansøgning med CV og foto sendes til direktør, Palle Jensen på Palle.Jensen@Kysthotellet.dk

Ved at sende en jobansøgning til Kystvejens Konferencecenter, giver du hermed Kystvejens Konferencecenter tilladelse til at behandle dine personlige data i rekrutteringsøjemed, og i overensstemmelse med EU-persondataforordningen. Desuden giver du Kystvejens Konferencecenter tilladelse til, at udføre en online søgning via f.eks. Google, Facebook osv. Da du frivilligt har givet adgang til dine persondata, er du til enhver tid berettiget til at få adgang til, få korrigeret eller slettet din persondata. Ved en anmodning om sletning af persondata vil du opgive en del af rekrutteringsprocessen. Ved at sende en jobansøgning giver du dit samtykke til, at Kystvejens Konferencecenter må opbevare dine persondata i maksimum 6 måneder. Herefter vil dine persondata blive slettet. Hvis du ikke ønsker at give sådanne samtykker, skal det oplyses i mailen. Som følge heraf vil dine persondata blive slettet omgående efter at rekrutteringen er gennemført.

Læs mere om, hvordan vi bruger personlige oplysninger i vores persondatapolitik.