Er du vores nye kollega? Se vores ledige stillinger eller søg uopfordret


Vi søger en ambitiøs Hoteldirektør

Er du/I hoteldirektøren – direktørparret – eller – forpagteren der skal være i spidsen for udviklingen af Kystvejens Konferencecenter med den skønneste beliggenhed i Grenaa?

Efter ni år med samme dygtige direktør, skal vi have ny ledelse for hotellet og igangsætter en strategisk forandringsproces. Vi ønsker at styrke og udvikle kysthotellets leisureposition som udbyder af hotelophold med masser af outdooroplevelser – helt tæt på strand, skov og kultur. Samtidig vil vi fortsætte med at positionere os som et ualmindeligt velegnet og kendt konferencehotel.

Se hele stillingsopslaget her.

Ansøgning med CV og foto sendes til ejer og bestyrelsesformand, Annie Stæhr Thomsen på antho@frode-laursen.com


Vi søger kok til stærkt kokketeam

På Kystvejens Konferencecenter sætter vi en ære i at skabe sæsonbetonede (smags-)oplevelser, som vores gæster husker. Vil du være en del af et stærkt team, der
har humor og glimt i øjet?

Så har du nu muligheden på et af Danmarks smukkest beliggende konferencecentre.

Se hele stillingsopslaget her.

Ansøgning med CV og foto sendes til ejer og bestyrelsesformand, Annie Stæhr Thomsen på antho@frode-laursen.com


Uopfordret ansøgning

Vi søger løbende kvalificerede medarbejdere til både faste stillinger og afløserstillinger til følgende afdelinger:

• Køkken
• Restaurant
• Reception
• Rengøring
• Vedligehold

Hvis du kan se dig selv i en spændende virksomhed, hvor både gæsternes og medarbejdernes trivsel er i højsædet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ansøgning med CV og foto sendes til ejer og bestyrelsesformand, Annie Stæhr Thomsen på antho@frode-laursen.com

Ved at sende en jobansøgning til Kystvejens Konferencecenter, giver du hermed Kystvejens Konferencecenter tilladelse til at behandle dine personlige data i rekrutteringsøjemed, og i overensstemmelse med EU-persondataforordningen. Desuden giver du Kystvejens Konferencecenter tilladelse til, at udføre en online søgning via f.eks. Google, Facebook osv. Da du frivilligt har givet adgang til dine persondata, er du til enhver tid berettiget til at få adgang til, få korrigeret eller slettet din persondata. Ved en anmodning om sletning af persondata vil du opgive en del af rekrutteringsprocessen. Ved at sende en jobansøgning giver du dit samtykke til, at Kystvejens Konferencecenter må opbevare dine persondata i maksimum 6 måneder. Herefter vil dine persondata blive slettet. Hvis du ikke ønsker at give sådanne samtykker, skal det oplyses i mailen. Som følge heraf vil dine persondata blive slettet omgående efter at rekrutteringen er gennemført.

Læs mere om, hvordan vi bruger personlige oplysninger i vores persondatapolitik.