Er du vores nye kollega? Se vores ledige stillinger eller søg uopfordret


Vi søger dygtig kok

BRÆNDER DU FOR AT LAVE MAD MED GODE RÅVARER OG AT SIKRE GODE MADOPLEVELSER? SÅ VIL VI MEGET GERNE HAVE FINGRENE I DIG

Kysthotellet er på udkig efter en kok eller køkkenmedarbejder, der er knivskarp i køkkenet og engageret i sit fag. Du vil få en travl og alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du sammen med dine kollegaer, kommer til at spille en vigtig rolle for vores gæster.

Som kok på Kysthotellet bliver du en del af en ny organisation, der som sin fornemmeste opgave har at levere ”Værtens Bedste Service”.
Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt – dog må der i perioder med megen aktivitet påregnes flere timer. Mulighed for overnatning for den rette kandidat.

Læs hele stillingsopslaget her.

Ansøgning med CV og foto sendes til direktør, Palle Jensen på Pj@Kysthotellet.dk


UOPFORDRET ANSØGNING

Vi søger løbende kvalificerede medarbejdere til både faste stillinger og afløserstillinger til følgende afdelinger:

• Køkken
• Restaurant
• Reception
• Rengøring
• Vedligehold

Hvis du kan se dig selv i en spændende virksomhed, hvor både gæsternes og medarbejdernes trivsel er i højsædet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Ansøgning med CV og foto sendes til direktør, Palle Jensen på Pj@Kysthotellet.dk

Ved at sende en jobansøgning til Kysthotellet Djursland, giver du hermed Kysthotellet Djursland tilladelse til at behandle dine personlige data i rekrutteringsøjemed, og i overensstemmelse med EU-persondataforordningen. Desuden giver du Kysthotellet Djursland tilladelse til, at udføre en online søgning via f.eks. Google, Facebook osv. Da du frivilligt har givet adgang til dine persondata, er du til enhver tid berettiget til at få adgang til, få korrigeret eller slettet din persondata. Ved en anmodning om sletning af persondata vil du opgive en del af rekrutteringsprocessen. Ved at sende en jobansøgning giver du dit samtykke til, at Kysthotellet Djursland må opbevare dine persondata i maksimum 6 måneder. Herefter vil dine persondata blive slettet. Hvis du ikke ønsker at give sådanne samtykker, skal det oplyses i mailen. Som følge heraf vil dine persondata blive slettet omgående efter at rekrutteringen er gennemført.

Læs mere om, hvordan vi bruger personlige oplysninger i vores persondatapolitik.