Ny køkkenchef hos Kystvejens Konferencecenter i Grenaa

By april 13, 2018 nyheder

Vores gæster kan se frem til spændende, gastronomiske oplevelser efter at Philip Gleesborg er tiltrådt i stillingen som ny køkkenchef.

Kystvejens Konferencecenter har i mange år haft ry for et højt gastronomisk niveau for både konference- og hotelgæster, og er nu klar til at præsentere stedets nye køkkenchef, Philip Gleesborg.

“Vi er utroligt glade for, at Philip har takket ja til stillingen som vores nye køkkenchef. Han kan med sin erfaring indenfor sund, moderne og innovativ mad fortsætte og videreudvikle vores gastronomiske profil. Han skal sikre, at vi også fremadrettet giver vores gæster den bedst tænkelige gastro-oplevelse, og at vi fortsat har fokus på de gode, lokale råvarer og bæredygtighed. Det er nogle vigtige kvaliteter i vores stræben efter af forblive på vores høje kvalitetsniveau”, udtaler Laila Qvist, direktør for Kystvejens Konferencecenter.

Det nordiske og moderne køkken skal fortsat sætte tonen

Philip kommer med en alsidig baggrund, hvor han blandt andet har arbejdet som kok i et af Bestsellers højt profilerede køkkener på Århus Havn. Med Bestsellers høje kvalitetskrav til råvarer og kreativitet kommer Philip med mange nye input til vores køkken. Philip er inspireret af de nye nordiske tendenser, hvilket passer godt med stilen hos os, hvor det er sæsonens danske og lokale råvarer, der slår tonen an, når kokketeamet fremtryller gastronomiske godter og “smagen af Djursland”.

“Karakteren af køkkenet vil ikke ændre sig, men det er vigtigt at barren for kvalitet bevares – både nu, og i fremtiden”, udtaler Philip, der samtidig finder det vigtigt at eksperimentere og nyfortolke de klassiske retter og hente inspiration i de gamle, krøllede familieopskrifter.