Ny børnehave skaber øget fokus for mødedeltagere

By april 23, 2019 nyheder
Fokus mødedeltagere

Fremover vil mødedeltagere, på Kystvejens Konferencecenter, kunne blive mødt af den nye børnehave, der netop er flyttet ind i vores lyse, højloftede mødelokaler. Vi har nemlig introduceret et nyt tilbud til mødeplanlæggere og mødebookere, der skaber øget fokus – en mobil-børnehave.

Alene muligheden for at gå online mindsker mødedeltagernes fokus

 

Vi kender det allesammen – man tjekker lige mobiltelefonen diskret under bordet, mens man sidder til mødet, og besvarer også lige hurtigt et par mails – Det sker der ikke noget ved. Men brugen af mobiltelefoner, og den optlinetilstand (altså muligheden for at være online eller tjekke din mail), som en mobiltelefon kan bidrage til, mindsker i høj grad både fokus, nærvær og engagementet for mødedeltageren.

Efter en skøn påskeferie, synes vi, at tiden er den rette – Vi har alle sammen haft en pause fra vores mobiltelefoner, og fået tillagt os andre vaner. Vi vil gerne tilbyde vores mødearrangører og mødedeltagere de bedste rammer og vilkår for læring, udvikling og fordybelse, og vi håber derfor også, at vores nye mobil-børnehaver vil blive taget godt imod.

De kan bestilles helt uden beregning, som en del af dit næste møde eller konference på 89 59 59 59