Fra intime møder til internationale konferencer

Vi råder over 9 stilfulde mødelokaler, 25 hyggelige grupperum, 1 eksklusivt VIP-lokale, 1 farverigt kreativitetsrum og 160 smagfuldt indrettede værelser, alle belligende i Kystvejens Konferencecenter på Djursland (Østjylland / Midtjylland). Hver og et emmer de af vores store kærlighed til moderne kunst, retromøbler og danske designklassikere.

Smukt udsmykkede gange og hyggekroge

Mødelokalerne og værelserne, som er fordelt over 13.000 kvadratmeter, bindes sammen af smukt udsmykkede gange og hyggekroge. Dertil kommer den højloftede foyer, som med sine farverige uldstole hylder retrostilen og indbyder til uformel snak i pauserne.

Hos os får du altid gratis grupperum ved bestilling af mødepakker

Tryg teknisk support under jeres konference

Moderne udstyr og hjælpemidler sikrer en vellykket konference

Online undervisning
Videokonferenceudstyr
Moderne mikrofoner i alle lokaler
Trådløse high-speed-internet
Internetcafé
Lukkede gruppenet
Specielle ønsker – eks. særlige læringsredskaber og tolkeudstyr

Samtlige mødelokaler indeholder naturligvis moderne AV-udstyr og WiFi af den hurtigste slags. VIP-lokalet indeholder desuden videokonferenceudstyr – som også kan bestilles til de øvrige lokaler. Overalt er der mulighed for at koble sig på lukkede gruppenet. Vores tekniske supporter gennemgår altid lokaleudstyret med jer forud for en konference.

Uforpligtende møde og rundvisning

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference på Djursland, nær Aarhus og Randers (Østjylland / Midtjylland), står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

Hvor mange er i?

Forventet ankomst
Forventet afrejse


Mødestart kl:
Mødeslut kl:
Er I interesseret i overnatning?
Ja takNej tak
Ønsker I grupperum udover jeres primære mødelokale?
12345


Virksomhedens navn?
Kontaktperson
E-mail
Telefonnummer

Bemærkninger

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events