Et kursuscenter med store lokaler og historiske rødder nær Aarhus & Randers

Kært barn har mange navne, og selvom vi hedder Kystvejens Konferencecenter, danner vi naturligvis også rammen om adskillige kurser, seminarer, møder og events hvert år. Tæt på vores 13.000 kvadratmeter store Friis & Moltke-tegnede hus finder I således et vejskilt med nærområdets vigtigste aktører og attraktioner – og her findes vi under betegnelsen “kursuscenter”.

HOLD DIT KURSUS PÅ DJURSLAND

Toneangivende kursuscenter med bred appel

Et kursuscenter beliggende mindre end en time fra Aarhus & Randers

I virkeligheden har Kystvejens Konferencecenter på Djursland været hjemsted for læring i en halv menneskealder, for fra 1967 til 2008 var det kendt som Den Kommunale Højskole, der tog imod kommunale kursister fra bl.a. Aarhus, Randers, Østjylland, Midtjylland og resten af Danmark.

Siden Djurslands toneangivende kursuscenter er kommet på private hænder i 2008, har vi åbnet dørene for både offentlige institutioner, private virksomheder, etablerede foreninger, små startups og mange flere – og vi glæder os hver dag over at kunne tilbyde kursusfaciliteter, der appellerer så bredt. Når I som kursister vælger os, får I bundsolid erfaring opbygget gennem fem årtier tilsat topmoderne kursusfacilitering i naturskønne rammer.

Den store variation i vores kursuslokaler betyder, at vi både har plads til kurser for de få udvalgte og konferencer for store forsamlinger. Med andre ord: Vi matcher ethvert behov, og det er netop jeres individuelle behov, vi tager udgangspunkt i, når vi sammen skræddersyer kursusforløb ud over det sædvanlige. Ingen størrelse passer alle, og det er den erkendelse, vi arbejder ud fra hver dag.

Af samme grund vil I hos os opleve et nærvær og en oprigtig interesse for jeres mål og udbytte, som ikke findes mange andre steder. Det er bl.a. det, vi hentyder til, når vi siger, at vi er ”langt fra kædekoncepter”.

Hold dit kursus på Djursland

Tøv ikke med at kontakte os på telefon 89595959, hvis I er interesserede i et uforpligtende møde om jeres næste kursus nær Aarhus, Randers, Østjylland, Midtjylland.

Stor variation i kursuslokaler

REFERENCER

Det siger vores gæster!

PRISMATCH

Vi matcher prisen!

NYHEDER

Læs om de seneste aktiviteter!