Møder og konferencer – med den bedste samvittighed

By december 17, 2019 Uncategorized @da

Hos Kystvejens Hotel & Konferencecenter arbejder vi hver dag for en grønnere og mere bæredygtig omstilling – og for at gøre bæredygtighed til et vigtigt omdrejningspunkt i vores forretning. Som en vigtig aktør i konferencelivet på Djursland har vi størrelsen til at gøre en forskel i klimaregnskabet, og vi søsætter derfor også hele tiden nye bæredygtige initiativer, som skal være med til at sikre, at vi udnytter vores klodes ressourcer på bedst mulig vis.

Det kalder vi for møder og konferencer med den bedste samvittighed. 

Ansvarlighed i alt hvad vi gør

Vores bæredygtige omstilling er allerede i fuld gang, og med ny viden og kompetencer, ønsker vi at bidrage til grønnere og langt mere bæredygtige møder og konferencer, uden at gå på kompromis med den gode oplevelse. Vi bruger ressourcer med fornuft, og vi søger derfor, at minimerer vores ressourceforbrug og genanvende så meget, vi kan.

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed på Kystvejens Konferencecenter, samt hvilke mål vi har sat for fremtiden.

Vores bæredygtige rejse er allerede godt igang, og med ét bæredygtigt skridt ad gangen ønsker vi at ændre måden hvorpå man tænker møder og konferencer, uden at gå på kompromis smag eller oplevelse.

Se kataloget “Møder og konferencer med den bedste samvittighed” her.