Lars Gyldenvang: De internationale deltagere var meget imponerede

By januar 15, 2015 referencer

Jeg arbejder i et globalt firma, som beskæftiger 32.000 medarbejdere i 100 lande, og som har ca. 25 produktionsfaciliteter fordelt i verden. Det betyder selvfølgelig, at vores konferencer ofte har deltagere fra adskillige lande. Nærheden til en lufthavn er derfor afgørende, når vi skal vælge location.

Da vi skulle holde et globalt 3-dagsmøde for vores samlede produktionsledelse, med deltagelse fra 22 forskellige nationer, hentede jeg derfor tilbud hjem fra tre væsentlige spillere i Østjylland, og Kystvejens Konferencecenter vandt på både pris og faciliteter. Og ikke kun på papiret, heldigvis, for vi havde et helt fantastisk ophold, som har modtaget oceaner af roser efterfølgende!

Alt gik op i en højere enhed

To af vores sekretærer i Zürich har endda påpeget, at det er første gang, de har oplevet, at alt bare spillede som aftalt. Og, de har vel at mærke stået for at koordinere og arrangere mange konferencer gennem årene – og har en stor reference ramme fra forskellige steder i verden.

De mange internationale deltagere har naturligvis også et stort sammenligningsgrundlag, og selv med det in mente var de meget imponerede. Maden smagte himmelsk, de gode og rene råvarer blev bemærket. I mødelokalerne var akustikken god, AV-udstyret virkede hele vejen igennem og personalet var altid klar til at hjælpe – det hele gik op i en højere enhed, så vi bevarede koncentrationen til de mange møder.

Uforglemmelige oplevelser på Djursland

Beliggenheden indbød desuden til mange interessante oplevelser, og personalet og Kyst- og Fjordcentret arrangerede en solopgangstur til stranden, hvor vi fik rundstykker og morgenkaffe ude i vandet iført waders – en fantastisk start på dagen.

Vi var også en aften til arrangement på Fregatten Jylland, hvor vi fik skipperlapskovs, mens matroserne sang – og i Kattegatcentret kastede vi os ud i at fodre hajer. Alt sammen noget, som har været med til at gøre opholdet på Kystvejens Konferencecenter til et, vi alle sammen husker og ser tilbage på med glæde!
__

Hvem: Lars Gyldenvang, Global Category Manager, bosiddende på Djursland
Hvad: Konference for den globale produktionsledelse med ca. 100 deltagere fra 22 lande