Lad os stå for transporten

By maj 3, 2019 nyheder
transport bus

Vi ved, at hvert minut er dyrebart og skal udnyttes bedst muligt, så I kan koncentrere jer om det vigtigste – selve arrangementet.  Planlægger du virksomhedens møder og konferencer, får du her 3 (gode) grunde til, at arrangere transporten for dine deltagere:

1. Det er god service

Du sparer dine deltagere tid og kræfter på selv at skulle sørge for transporten, og sikrer samtidig, at I  holder tidsplanen i programmet. Du giver med andre ord dine mødedeltagere en rigtig god serviceoplevelse ved, at have sørget for det hele.

2. Du kan bruge tiden fornuftigt

Når du står for transporten, har du samtidig mulighed for at bruge transporttiden til noget fornuftigt. Du kan f.eks. facilitere netværksøvelser, sjove indslag, faglige oplæg eller gennemgå dagens mødeprogram. Det gør, at transporttiden opleves som værdifuld frem for spildtid.

3. Du har styr på dine deltagere

Når du arrangerer transporten, sikrer du også, at du har styr på dine deltagere, og ved hvor de er hele tiden. Du sikrer dig, at dine deltagere medvirker i det fulde program, og ikke går hjem før tid, eller dropper festen om aftenen. Det bidrager til fællesskabet, og kan i modsat fald være ærgerligt for totaloplevelsen af et ellers velplanlagt mødeprogram.

Vi hjælper dig til at komme i mål

Vores centrale beliggenhed midt i Danmark på næsen af naturskønne Djursland, gør Kystvejens Konferencecenter til et oplagt valg, når mange deltagere fra hele landet skal samles. Vores lokaler er så forskelligartede, at vi matcher alt fra små, intime møder til store, internationale konferencer.

Vores meetovation-certificerede konferencekoordinatorer står altid i spidsen, når de gode og værdifulde møder skal planlægges. De hjælper med at skræddersy et endnu bedre mødeprodukt, som passer præcis til formålet, og sikrer jer højst muligt udbytte og effekt. De kender huset og Djursland til fingerspidserne, og på nærværende vis mestrer de, at sætte sig ind i de forskellige behov, som kræves for at skabe uforglemmelige konferenceoplevelser. Læs mere om sparring og support her. 

Vi har et kæmpe udbud af spændende aktiviteter og inspiration lige udenfor vores mødelokaler og i vores område. Sammen med vores konferencekoordinatorer kan du finde ud af, hvilke aktiviteter der giver særlig god mening og værdi for jeres arrangement. Læs mere om vores spændende aktiviteter her.

Book dit møde eller konference nu – og få et gavekort på overnatning og oplevelsesbilletter

Book et møde hos os til en værdi af min. 15.000 kr. i 2019, og få et gavekort til en overnatning for 2 personer inkl. oplevelsesbilletter til Djursland.

Kontakt os nu og hør mere.