Lad naturen booste jeres konference

By oktober 31, 2018 nyheder

Det er en kendsgerning, at naturen og den friske luft gør os godt. Derfor er der også mange fordele ved at inddrage naturen, når man planlægger en dag med møder eller teambuilding. Omgivelserne kan hjælpe med at stimulere kreativiteten, og en aktivitet eller gåtur i området kan give inspiration til nye ideer.

”At være bevidste om den påvirkning havet og naturen har på os, giver os store fordele når vi planlægger vores gæsters aktiviteter – det fremmer både tænkning, problemløsning, og øger samtidig deltagernes fokus”, fortæller Lone, der er meetovation-certificeret konferencekoordinator. ”Det er min opgave at være nysgerrig, spørge ind til vores gæsters behov og ønsker, for på den måde skaber jeg bedst de uforglemmelige konferenceoplevelser – og det er det, som jeg brænder for”, forsætter hun.

En af hjørnestenen bag inddragelsen af naturen i vores møde- og teambuildingaktiviteter er netop den, at naturen giver os en pause fra det bombardement af indtryk, muligheder og valg, som findes i vores hverdag. På den måde gives der plads til at være til stede i nuet, rum til et øget fokus for deltagerne, og plads til at lade nye ideer få luft under vingerne.

På Kystvejens Konferencecenter er der et helt specielt liv, et individuelt særpræg og en følelse, der kan være med til at skabe meget stærke indtryk af selve møde oplevelsen. Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde af spændende teambuilding og mødeaktiviteter? Så læs med her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til et helt særligt sted.