Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenaa er igen valgt som leverandør til den danske stat

By maj 5, 2021 nyheder

Med aftalen fastholder Kystvejens Konferencecenter positionen som den største leverandører af konference- og mødefaciliteter på Djursland.

Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet har på vegne af den danske stat forlænget deres konferenceaftale med Kystvejens Konferencecenter og cementerer dermed endnu engang stedets position som Djurslands største leverandører af konference – og mødefaciliteter.

”Vi er både stole og glade over, at den danske stat har valgt Kystvejens Konferencecenter som leverandør af møde- og konferencefaciliteter. Med 9 højloftede mødesale og 25 grupperum kan vi huse de helt store konferencer og designe de møde-setups, som vores gæster måtte have behov for – også når setuppet kræver plads mellem mødegrupper og mødedeltagere. Mange virksomheder og institutioner har vænnet sig til at afholde møder over teams, zoom etc., men det er ved det fysiske møde, at relationer skabes, og det mærker vi i øjeblikket tydeligt på antallet af bookinger og forespørgsler, ” siger Rikke Andersen, Salgs- og Marketingchef ved Kystvejens Hotel og Konferencecenter.

Kystvejens Konferencecenter har en tro på, at det fremadrettet ikke blot bliver det traditionelle møde, som man har set det frem til 2020 men også i langt højere grad kurser og konferencer, hvor naturen inddrages i et eller andet omfang. Hotellet har derfor igangsat en udvikling, hvor outdooroplevelser bliver en del af oplevelsen på Kystvejens Hotel og Konferencecenter. Dels skal de mange naturoplevelser, der befinder sig lige uden for hotellets glasdøre bringes i spil, og dels vil der blive investeret i en række outdoor-faciliteter – herunder et område med blandt andet sauna og koldtvandsbruser.

”Denne aftale er vigtig for os, både fordi vi gerne vil byde velkommen til endnu flere statslige ansatte, men også fordi aftalen ligger vægt på, at statens mødebookere let kan anvende konferencesteder, som er miljø- og klimavenlige. Det gælder både bæredygtighed, arbejdet med at reducere madspild, sortering af affald etc., og vi er selvfølgelig meget glade for at være en del af aftalen”, fortæller Rikke Andersen.

Med forlængelsen af aftalen, gratis parkeringsmuligheder, atmosfære og skøn natur, håber Rikke Andersen, at det bliver muligt at tiltrække endnu flere af statens mødebookere.

Siden 2008 har Kystvejens Konferencecenter været privatejet og de ca. 13.000 kvadratmeter under tag renoveres løbende. I 2018 blev 30 spritnye værelser taget i brug, hvor den topmoderniserede retrostil bygger bro mellem Friis og Moltkes oprindelige arkitektur og en moderne luksuriøs indretning. Placeringen i Grenaa giver helt unikke muligheder for at inddrage mange aspekter af naturen, og inden længe lancerer Kystvejens Hotel og Konferencecenter ligeledes et helt nyt outdoor-program, som skal understrege stedets position og den unikke placering mellem skov og strand. Her er basis for teambuilding, pauseaktiviteter og
udendørsaktiviteter af alle slags – for eksempel morgenbadning med udendørs sauna, bålplads med madoplevelser, diverse spil i parken, i skoven eller ved stranden.

”Vores mål er at fastholde fokus på konferencens mission og samtidig tilbyde mødedeltagerne indhold med et touch af individuel forkælelse. Med vores 160 smagfuldt indrettede værelser og 330 senge glæder vi os til at byde velkommen til statens ansatte til konferencer”, siger Rikke Andersen.