Kunstaften – foredrag med Thomas Kluge

By september 10, 2017 nyheder

Den 7. november er der mulighed for en guidet kunstrundvisning og foredrag med kunstmaler Thomas Kluge på Kystvejens Konferencecenter

GRATIS guidet rundvisning kl. 17.00-18.00

Kystvejens Konferencecenter er ikke som andre konferencecentre – heller ikke når det kommer til det kunstneriske udtryk. Overalt i huset findes keramik, skulpturer, billeder, collager og malerier, som er samlet gennem fire årtier, og der knytter sig en særlig historie til hvert eneste af de i alt 650 værker. Tag med på en rundvisning og hør historien om udvalgte værker.

Pssst! Der findes en QR-kode ved flere værker. Ved at scanne denne kode med mobiltelefonen ledes du videre til info om det pågældende kunstværk.

Tilmelding nødvendig på tlf. 8959 5959 eller reception@kysthotellet.dk

OBS: Først til mølle – der er plads til maks. 25 personer til rundvisningen. 


Restauranten tilbyder en “Kluge Platte” kl. 18.00

Efter rundvisningen er restauranten klar med en lækker “Kluge Platte” – selvfølgelig inspireret af Thomas Kluges eget berømte billede af en fiskefilet.

Platten indeholder 7 små retter i én servering:

  • Fiskefilet m. remoulade
  • Rimmet laks m. peberrodscreme og sprød rug
  • Røget andebryst med spinatstand og syltet tomat
  • Spyd med serranoskinke og mozzarella
  • Grøn salat med kakifrugt og gedeost
  • Cheesecake med passion
  • Ost med glaserede nødder og frugt
  • Brød, kiks og smør

Platten kan tilkøbes for kr. 150,-

Forudbestilling nødvendig på tlf. 8959 5959 eller reception@kysthotellet.dk


Foredrag kl. 19.30 – Kluges Univers

Mød kunstmaleren Thomas Kluge og få et enestående indblik i hans kunstneriske univers. Hør om Kluges rejse og forundring over kunst, der synes at være rummelig og antiautoritær – men som viste sig at være det stik modsatte. Kluges rejse kom derfor til at handle mere og mere om, hvad kunst er og om, hvad et tilsyneladende traditionelt portræt kan skabe af uorden i den sammenhæng. For hvem og hvad er kunst? Og hvem har retten til at synes og mene?

Blandt Kluges kendte værker er det nye, store portræt at den kongelige familie og en lang række enkeltportrætter, bl.a. af Kronprins Frederik, Mærsk Mc-Kinney Møller og Anders Fogh Rasmussen.

Foredraget tilbydes i samarbejde med FOF og Grenaa Kunst- og Musikforening.

Pris for foredrag kr. 150,-

Billetten kan købes her