Kontrakt om konferencefaciliteter med den danske stat er indgået

By april 20, 2018 nyheder

Vi har indgået ny aftale med den danske stat, og er dermed en af de største leverandører af konference- og mødefaciliteter på Djursland.
Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet kunne i starten af marts 2018 meddele, at de på vegne af den danske stat har indgået en to-årig konferenceaftale med Kystvejens Konferencecenter. Aftalen er på 200 millioner kroner til alle deltagende møde- og konferencecentre, hvilket giver os nogle spændende muligheder for at vækste markant på det offentlige segment.
”Vi er stolte over, at den danske stat har valgt Kystvejens Konferencecenter som leverandør af møde- og konferencefaciliteter til statslige ansatte. Vores hjerter banker for møder og konferencer i særklasse, og med vores 9 højloftede mødesale og 25 grupperum kan vi designe de møde-setups, som vores gæster måtte have behov for. Det er en vigtig aftale for os, både fordi vi gerne vil byde velkommen til endnu flere statslige ansatte, men også fordi Moderniseringsstyrelsen har stillet krav de deltagende møde- og konferencecentre. Det er blandt andet krav til mødelokalernes kvalitet og indretning, atmosfærefyldte lokaler og omgivelser samt bæredygtige råvarer og miljøarbejde, og derfor er vi selvfølgelig meget glade for at være med,” siger Laila Qvist, direktør for Kystvejens Konferencecenter.
Vi kan med 160 smagfuldt indrettede værelser, og 270 senge, samtidig byde velkommen til statens ansatte, både når det drejer sig om konferencer med og uden overnatninger. Det er ikke alle konferencecentre, der har indgået aftale om konferencer med overnatning. Vi håber, at vi med den nye aftale, gratis parkeringsmuligheder, atmosfære og skøn natur, kan tiltrække statens mødebookere. Vi kan huse de helt store konferencer og har plads op til 330 deltagere i det største lokale, men kan skræddersy præcis efter gæsternes behov og ønsker.
Siden 2008 har Kystvejens Konferencecenter været privatejet og de ca. 13.000 kvadratmeter under tag renoveres løbende. Senest pr. 1. marts 2018 blev 30 spritnye værelser taget i brug, hvor den topmoderniserede retrostil, bygger bro mellem Friis og Moltkes oprindelige arkitektur, og en moderne luksuriøs indretning. Placeringen i Grenaa giver helt unikke muligheder for at inddrage mange aspekter af naturen. Her er basis for teambuilding, pauseaktiviteter og mere fokuserede udendørs aktiviteter af alle slags. Eksempler er morgenbadning med udendørs sauna, bålplads med madoplevelser, diverse spil i parken, i skoven eller ved stranden. Et sted hvor fokus fastholdes på konferencens mission og indhold med et stort touch af individuel forkælelse.