Book din konference hos os og få et gavekort

By december 3, 2018 nyheder
Konferencetilbud

Planlægningen af møder, kurser og konferencer i januar, februar og marts 2019 er allerede i fuld gang, og har du endnu ikke fundet lokationen til jeres arrangementer, bør du læse med her.

Vi har fokus på dine resultater

Hos Kystvejens Konferencecenter er vi i høj grad bevidste om samspillet mellem vores mange forskelligartede mødelokaler, unikke omgivelser og mødets budskab – De fysiske rammer kan nemlig være afgørende for succesen af jeres arrangement. Vidste du f.eks. at sanserne påvirker hukommelsen? Det betyder, at lokationen på den måde er afgørende for, hvordan jeres budskab opfattes. Hos os sikrer vores meetovation-certificerede konferencekoordinatorer jer gode og værdifulde møder, når de skræddersyer mødeløsninger, som understøtter formålet, med udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

Book dit møde eller konference nu – og få et gavekort på overnatning og oplevelser

Kystvejens Konferencecenter er et populært sted at holde møder, seminarer og konferencer. Vores skønne naturgrund er en oplevelse i sig selv og indbyder til anderledes pauser, inspiration, fordybelse og fremdrift.

Vi har et kæmpe udbud af spændende aktiviteter og inspiration lige udenfor vores mødelokaler og i vores område. Sammen med vores konferencekoordinatorer kan du finde ud af, hvilke aktiviteter der giver særlig god mening og værdi for jeres arrangement. Læs mere om vores spændende aktiviteter her.

Booker du et møde, kursus eller konference til en værdi af min. 15.000 kr. i 2019 får du samtidig et gavekort til en overnatning for 2 personer inkl. oplevelsesbilletter til Djursland.