Julefest 2021

By september 9, 2021 events

Oplev julen i vores atmosfærefyldte hus

Hos Kystvejens Konferencecenter glæder vi os hvert år til julen, der er en helt særlig tid på året – også her i huset. Det store juletræ i entreen, stjernerne der daler ned fra loftet, de mange lys, og dekorationer er alle med til at sætte den særlige stemning, som Kystvejens Konferencecenter er så kendt for. Klokkerne kimer snart til den årlige julefest, som i år finder sted d. 3. december, hvor I kan glæde jer til vores overdådige julebuffet, live band, atmosfære og ægte julestemning.

DJ Thomas Lind og dans til klassikerne med HEYYA

Festen skydes i gang af DJ Thomas Lind. Under middagen samt i pauserne fra live bandet spiller Thomas en bred vifte af musik, som sikrer den gode stemning og får alle i det rette julefesthumør.

Når HEYYA X-MAS spiller op til dans, er det med Dan Hougesen og Rose Egeskjold i den vokale forgrund. HEYYA X-MAS’ speciale er både nyere hits samt de kendte klassiske danske og internationale numre, så alle aldre får lyst til at komme på dansegulvet. Glæd jer til hele paletten af moderne popnumre fra Rasmus Seebach og Bruno Mars, 80’er hits fra Dodo & The Dodos, klassikere fra Beatles og melodi grand prix fra Rollo & King. Og selvfølgelig bliver I ikke snydt for juleklassikerne Last Christmas, Santa Claus Is Coming To Town og All I Want For Christmas.

Julefest d. 3. december – Kun 695,- pr. person

Nyd aftenen i godt selskab til en stor julefest på Kystvejens Konferencecenter. Aftenen byder på traditionel julebuffet a la Kystvejen, øl, vand og husets vin ad libitum, musik under middagen styret af DJ Thomas Lind og senere spiller HEAYYA X-MAS op til dans.

Se vores brochure her (Kommer snart).

Book jeres julefest allerede nu!

Kystvejens Konferencecenter er blevet en eftertragtet destination, når virksomhedens julefest skal afholdes. Derfor er det en god ide, at I så tidligt som muligt reserverer jeres borde. Kontakt Salgs- og Marketingchef, Rikke Andersen, på ra@kysthotellet.dk eller tlf. 52 18 62 26 eller udfyld formularen herunder.