Hybridmøder

Det er tid til at gentænke måden hvorpå vi mødes – og én af mulighederne er veltilrettelagte hybridmøder.

Planlægger du en workshop for hele virksomheden, skal du holde møde med internationale forretningspartnere eller skal I have afholdt årets strategi- eller lederseminar?

På Kystvejens Konferencecenter kan vi, med vores nye setup være din samarbejdspartner til afholdelsen af online/virtuelle møder og konferencer. På den måde kan I mødes få, og samtidig drage fordelen af at kunne kommunikere med mange.

Vores dygtige teknikere står klar med sparring og vil også på dagen være til stede, så vi sikrer dig den absolut bedste løsning på afholdelsen af dit event.

Læs også vores bedste tips til hybridmøder her.

Lad os sammen gentænke dit næste arrangement

Moderne muligheder for hybrid- og onlinemøder

Coronasikre møder for op til 195 personer

Der er selvfølgelig mange muligheder hvorpå hybridmøder kan tilrettelægges. Ved at afvikle et arrangement som hybridmøde, opnå en total deltagerkapacitet i huset på 195 personer. Det gør vi ved, at koble flere konferencerum sammen – Naturligvis med billede og lyd i full-HD format. Vi kan ligeledes tilbyde ekstern live visning til medarbejdere eller samarbejdspartnere, der ikke kan være tilstede fysisk, men som har mulighed for at følge mødet online.

Vi opnår kapaciteten på de 195 deltagere, ved at benytte 4 konferencelokaler der i Corona-sikker skolebordsopsætning har plads til hhv. 100, 45, 30 og 20 deltagere.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Hybridmøder og -konferencer
  • Webinarer i alle størrelser
  • Livestreaming og optagelse af møder og konferencer
  • Telefonkonferencer
Vi har det nødvendige udstyr, og vores mødelokaler står klar, så I kan afholde jeres møder og konferencer online/virtuelt –  selv med kort varsel.

I kan stadig afholde møder for op til 500 personer

Det er stadig muligt at mødes op til 500 deltagere under professionelle forhold med rette restriktioner og retningslinjer, der betyder at:

  • Arrangementet skal afvikles som siddende arrangement, det vil sige at deltagerne i al væsentlighed skal sidde ned, på faste pladser, i samme retning f.eks. mod scene eller foredragsholder med min. anbefalet afstand og skolebordsopstilling.
  • Efter ankomst finder man sin faste siddeplads og det er kun tilladt at forlade sin plads, for at gå på toilettet, eller kortvarigt at hente drikkevarer og mad, som også skal indtages på pladsen. Og selvfølgelig, når arrangementet er slut, og man forlader pladsen for at tage hjem.

* Forsamlingsforbuddet er ændret i januar og februar og vi anbefaler derfor, at du kontakter os omkring dine muligheder. 

Vi kender regler og restriktionerne – kontakt os og hør nærmere

Uforpligtende møde og rundvisning

Leder I efter de perfekte rammer for jeres konference i Midtjylland nær Aarhus og Randers, står vi klar til at byde jer velkommen midt mellem strand og skov. Kontakt os for et uforpligtende møde via nedenstående formular eller på telefon 8959 5959 – vi kommer gerne til jer, men I er også velkomne hos os, hvor mødet selvfølgelig ledsages af en rundvisning i vores smukke hus.

Hvor mange er i?

Forventet ankomst
Forventet afrejse


Mødestart kl:
Mødeslut kl:
Er I interesseret i overnatning?
Ja takNej tak
Ønsker I grupperum udover jeres primære mødelokale?
12345


Virksomhedens navn?
Kontaktperson
E-mail
Telefonnummer

Bemærkninger

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events