Gratis tjekliste til dig, der arrangerer møder og konferencer

By oktober 30, 2019 nyheder

Hvordan kan et flystyrt tilbage i 1935 påvirke måden hvorpå vi planlægger møder, konferencer og events? I dag er det international “checklist day” og her får du historien, der har resulteret i brugen af tjeklister.

D. 30. oktober 1935 forandrede en dødbringende flyulykke både luftfartens historie og måden hvorpå vi planlægger – både privat og på arbejde. Boing var indstillet til, at revolutionere det amerikanske militær og hele luftfartsindustrien med introduktionen af den splinternye model 299, der også var kendt som Boing B-17 Flying Fortress. Ved opstarten så både US Army Air Corps og medlemmer af Boing-selskabet til med begejstring og stolthed, mens Boing 299 lettede – Flyet kørte ned af landingsbanen, opnåede et perfekt løft og steg i vejret – Men inden for få sekunder stoppede flyet og styrtede mod jorden, mens tilskuerne så til i rædsel. To mennesker mistede livet, inklusive piloten, mens 2 passagerer blev trukket væk fra det brændende vrag og deres liv blev reddet. En undersøgelse fandt senere, at flyvemaskinen var i perfekt stand – der var ikke konstateret nogle mekaniske svigt, der kunne have resulteret i det dødbringende nedbrud. Ved en større undersøgelse, der inkluderede interviews og øjenvidne-rapporter, blev det bestemt, at besætningen simpelthen havde glemt, at frigive vindstødlåsen, der får et fly til at dykke, umiddelbart efter start. Efter nedbruddet introducerede Boing deres nye “checkliste”, som nu er et permanent og obligatorisk værktøj, der bruges af alle piloter – I dag kan man ikke starte eller lande kommercielle fly, uden at de obligatoriske tjeklister bruges.

Tjeklisten er nu et værktøj, der findes i alle brancher – herunder naturligvis mødeplanlægning og koordinering.

Vi hjælper jer igennem hele processen

Overvejer I at afholde et møde, seminar eller andet – Så hjælper vi jer naturligvis igennem hele processen – fra planlægning til eksekvering. I vil fra start blive mødt af vores dygtige konferencekoordinatorer, der er uddannet Meetovator. Hun vil hjælpe jer med at skræddersy et endnu bedre mødeprogram, som sikrer det højest mulige udbytte og effekt. Vi kender huset og Djursland til fingerspidserne, og kan hjælpe jer med at skabe uforglemmelige mødeoplevelser. Læs mere om møder mellem skov og strand her.

Download vores gratis udgave til planlægning af møder og konferencer her.

Glædelig international tjekliste dag.