Gert Svith: Mesterlig håndtering af 538 gæster til min fødselsdagsreception

By oktober 1, 2014 referencer

Jeg valgte at holde min 70 års fødselsdagsreception på Kystvejens Konferencecenter af flere grunde. Dels har jeg kun hørt godt om stedet, ligesom jeg selv kun har haft gode oplevelser der. Dels er stedet ejet af en vognmand, og vi vognmænd skal jo støtte hinanden. Receptionen var prima, prima – både maden og stemningen var helt i top!

Gammeldaws mad, som vor mor ville have lavet det

Jeg er ret kræsen og meget glad for kød, så jeg havde bestilt god, gammeldaws mad, og kokkene havde formået at lave det næsten, som vor mor ville have lavet det. Jeg troede faktisk ikke, at man kunne få så god mad længere, men det kan man på Kystvejens Konferencecenter.

Flot pynt og flot håndtering af 538 gæster

I forbindelse med planlægningen foreslog tjeneren Vicki, at personalet kunne pynte caféområdet i mine logofarver, grøn og gul, og det var jo en strålende idé. Hun er dælme en frisk pige, hende Vicki, og resultatet blev så flot, så flot!

Selvom vi var 538 mennesker, forløb eftermiddagen upåklageligt, og folk har siden rost både maden og arrangementet til skyerne. Jeg vil klart anbefale Kystvejens Konferencecenter til reception og fest, og det er der rigtig mange af mine gæster, der også vil!
__

Hvem: Gert Svith, direktør i vognmandsfirmaet Gert Svith A/S
Hvad: 70 års fødselsdagsreception for 538 gæster