Foredrag med Anette Olesen

By februar 2, 2019 events, nyheder
ANETTE HARBECH OLESEN

Hemmeligheden bag et langt og sundt liv

Kan vi via vores valg af mad, søvn, tanker med mere påvirke vores sundhed og livslængde? – Få svaret når Anette Harbech Olesen gæster Kystvejens Konferencecenter med foredraget “Hemmeligheden bag et langt og sundt liv”.

Vi mennesker besidder ressourcer, der kan hjælpe og støtte os til indre balance, styrke og sundhed. Det er blot en velbevaret hemmelighed, hvordan vi aktiverer og nærer disse ressourcer. Denne aften afsløres nogle af hemmelighederne, og du vil få velunderbygget viden og praktiske redskaber, så du kan navigere sundere og samtidig ha’ det rigtig godt. Sund mad, motion og søvn med meget mere har betydning for vores livskvalitet og livslængde, men kvaliteten af det liv vi lever, afgøres også af vores evne til at tage ansvar og finde mening.

Oplev foredraget på Kystvejens Konferencecenter

Kom og vær med og lad dig inspirere til enkle og glædesfyldte tiltag, der kan have stor og positiv betydning for et langt liv i sundhed og glæde. Anette Harbech Olesen er aktuel med bogen MAD, MENING og MAGISKE ØJEBLIKKE – hemmeligheden bag et langt og sundt liv – udgivet på forlaget Gyldendal.

Foredraget, som afholdes d. 21. februar 2019 kl. 19, tilbydes i samarbejde med FOF Djursland. Pris 175,00 kr. –  Tilmeld dig via FOF Djursland her. 

Restauranten tilbyder en sund aftentallerken forud for foredraget. Pris 150 ekskl. drikkevarer. Forudbestilling er nødvendig på 89 59 59 59.