Et særdeles godt samarbejde og en høj grad af fleksibilitet

By oktober 10, 2019 referencer

Konferencefaciliteterne er gode, og det samme er prisen.  Dét kombineret med et imødekommende og venligt personale gør, at vi meget gerne kommer igen og også vil sende anbefalingen videre – det er velfortjent.

På Erhvervsakademi Dania afholder vi en årlig medarbejderkonference af 2 dages varighed, hvor alle fastansatte medarbejdere deltager. I forbindelse med mit job som direktionsassistent på Erhvervsakademi Dania er jeg med til at planlægge medarbejderkonference og har ansvar for de praktiske ting, herunder kontakten til Kystvejens Konferencecenter.

Der deltager ca. 160 medarbejdere i medarbejderkonferencen, og programmet består dels af fælles oplæg i plenum og dels workshops for mindre grupper af medarbejdere. Derfor har vi både brug for mødesal med plads til alle medarbejdere, men også mange grupperum og her kan Kystvejens Konferencecenter tilbyde gode faciliteter. Derudover er det en stor fordel, at både mødefaciliteter og overnatningsmuligheder er samlet i den samme bygning.

Kystvejens Konferencecenter er beliggende i smukke omgivelser tæt på natur og hav, og vi har udnyttet disse muligheder ved at indlægge en længere eftermiddagspause i programmet. Her har vi haft udendørsaktivitetter, hvor medarbejderne eks. har haft mulighed for at smage på specialiteter fra lokale producenter af hamp, æbler og tang.

I planlægningen af konferencen har jeg et særdeles godt samarbejde med personalet, som har en professionel tilgang til tingene kombineret med høj grad af fleksibilitet. Samtidig har jeg haft en fast konferenceassistent tilknyttet, og vi har lavet et setup, hvor vi mødes ca. 2 måneder før konferencen og gennemgår programmet og afklarer overordnede spørgsmål. Dette har fungeret særdeles godt for begge parter.

Personalet på Kystvejens Konferencencecenter er kompetente, professionelle og servicemindet, og jeg oplever en stor imødekommenhed i forhold til at løse de udfordringer, som vil opstå, når en så stor konference skal afvikles. Derfor har vi valgt Kystvejens Konferencecenter til vores medarbejderkonferencen igen i foråret 2020.

Kystvejens Konferencecenter ligger naturskønt, der er gode parkeringsforhold, fine omgivelser og en frisk havluft grundet nærheden til havet. Stedet emmer af hygge og der er rigtig gode muligheder for friluftsaktiviteter i forbindelse med opholdet såsom løbeture i skoven og en tur til stranden.

Konferencefaciliteterne er gode, og det samme er prisen.  Dét kombineret med et imødekommende og venligt personale gør, at vi meget gerne kommer igen og også vil sende anbefalingen videre – det er velfortjent.

__

Hvem: Caroline Johannessen, Erhvervsakademi Dania
Hvad: Medarbejderkonference