Overnatning i naturskønne omgivelser

En overnatning på Kystvejens Konferencecenter er ensbetydende med fred og ro i naturskønne omgivelser. Vi ligger så langt fra storbyens larm og så tæt på havet, at man nærmest kan høre vandets beroligende brusen, når man lægger hovedet på puden om aftenen.

Efter en dejlig nattesøvn kan du vågne op med udsigt til smuk natur og lyden fuglekvidren og træernes hvislende blade. Mere idyllisk kan det nærmest ikke blive.

Vores 49 enkeltværelser er alle smagfuldt indrettet, og har alle en skøn udsigt til smuk natur. På vores enkeltværelser finder du: 32″ fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet, stort arbejdsbord, mørklægningsgardiner, hårtørrer og vanity kit.

Vores 39 standard dobbeltværelser og 42 standard+ dobbeltværelser enkeltværelser er alle smagfuldt indrettet, og har alle en skøn udsigt til smuk natur. På vores dobbeltværelser finder du: 32″ fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet, stort arbejdsbord, mørklægningsgardiner, hårtørrer og vanity kit.

Vores 30 nyrenoverede superior dobbeltværelser emmer af luksuriøs stemning, og bygger på smukkeste vis bro mellem Friis og Moltkes oprindelige arkitektur, og en moderne indretning. Selvom alle vores værelser lever op til vores høje krav, er disse alligevel noget ganske særligt. Alle superior dobbeltværelser har en skøn udsigt. På vores superior dobbeltværelser finder du: 32″ fladskærm med internationale kanaler og gratis filmkanal, gratis trådløst internet, stort arbejdsbord, mørklægningsgardiner, hårtørrer og vanity kit.

Vågn op med udsigt til smuk natur

Sov godt med vores udvalg af hovedpuder

Sov godt….

På Kystvejens Konferencecenter tænker vi på din søvn. For at sikre dig den bedste nattesøvn, har vi et lille udvalg af hovedpuder, som du kan låne under dit ophold. Du kan blandt andet vælge mellem

Wellpur Fana: En trykaflastende hovedpude i memoryskum, der giver optimal støtte og modvirker spændinger i nakke og skuldre.

Allergi / Hypoallergenic: En allergivenlig luksuspude med unikt, dunlignende fyld af silikoniserede fiberdun.

Premium: En allergivenlig kvalitetspude, der modvirker spændinger i nakke og skuldre – findes i to højder; lav-mellem og mellem-høj.

Book dit ophold nu….

Oplev den storslåede natur i Nationalpark Mols Bjerge og slut dagen af i en strandstol på Danmarks 2. bedste strand, kun 100 meter fra Kystvejens Konferencecenter. Vores unikke placering mellem skov og strand indbyder til lange gåture langs vandkanten, eller vandreture i Grenaa Plantage.

Få den bedste start på dagen

NYHEDER

Se seneste aktiviteter og nyheder

REFERENCER

Møder og Konferencer

REFERENCER

Fester og Events