Dansk Karmann Ghia Klub: Perfekt weekend

By december 15, 2015 referencer

I forbindelse med, at jeg skulle være medarrangør af Dansk Karmann Ghia Klubs internationale jubilæumstræf, fik jeg anbefalet Kystvejens Konferencecenter af en kollega, som kender huset. Efter selv at have set stedet forud for vores reservation, var jeg ikke i tvivl om, at det passede perfekt til vores arrangement.

Kystvejens Konferencecenter emmer af en afslappet atmosfære, og personalet er både meget professionelt, hjælpsomt og imødekommende. Vi oplevede ingen grænser, kun muligheder, for hvor og hvordan, vi måtte bruge faciliteterne på stedet. Der er masser af plads såvel inde som ude, hvilket store grupper har brug for. Men i mine øjne er konferencecentrets største styrke, at det har en interessant historie og er tro mod klassisk, dansk design.

Vi kommer meget gerne igen for at nyde den gode behandling, den lækre mad og de rene, fine værelser. Jeg kan kun give Kystvejens Konferencecenter mine varmeste anbefalinger – vi havde en helt perfekt weekend!
__

Hvem: Dorte Mark, Dansk Karmann Ghia Klub
Hvad: Dansk Karmann Ghia Klubs internationale jubilæumstræf

 

www.karmannghia.dk