Anette Harbech Olesen – Få det bedre med antiinflammatorisk mad

By december 5, 2019 events

Mød Anette Harbech Olesen, madskribent og sundhedsentusiast. Forfatter til en lang række bøger blandt andet; Hjernegod mad, Mad, Mening og Magiske øjeblikke og netop nu aktuel med bogen om ‘Søvnhormonet’ Melatonin.

Høje inflammationsniveauer indgår i udviklingen af en lang række sygdomme og kan være en tikkende bombe under indre sundhed og balance. Inflammation er en betændelseslignende tilstand, der opstår som reaktion på noget, der irriterer eller aktiverer immunforsvaret. Er inflammationsnivauerne for høje, har du symptomer på eksempelvis gigt, hjertekarsygdom eller manglende hukommelse, så kan der være hjælp at hente i antiinflammatorisk mad og levevis.

Kombinationen af antiinflammatorisk mad, bevægelse og søvn vil helt naturligt kunne reducere inflammation i kroppens væv og dermed medvirke til indre sundhed.

Kom og vær med til en hyggelig og underholdende aften, hvor du kan smage den gode antiinflammatoriske mad og få masser af praktisk og velunderbygget viden.

OPLEV FOREDRAGET PÅ KYSTVEJENS KONFERENCECENTER

Det er FOF Djursland, der arrangerer foredraget i samarbejde med Kystvejens Konferencecenter, Sundhedsskolen, samt flere lokale patientforeninger. Aftenen på hotellet kan startes med en antiinflammatorisk aftentallerken i restauranten. Pris kr. 160 ekskl. drikkevarer. Denne forudbestilles direkte på 8959 5959.

Fordraget, som afholdes d. 29. januar 2020 kl. 19.00, tilbydes i samarbejde med FOF Djursland. Pris 185,00 kr. – Tilmeld dig via FOF Djursland her