Arnoldi – SOLO på Kystvejens Konferencecenter

By september 9, 2019 events, nyheder

”SOLO – Umage erindringsglimt” kalder kunstneren Per Arnoldi sin erindringsbog, hvori han kommer omkring de seneste 60 års danske og internationale kunst- og kulturhistorie. Onsdag 23. oktober kan man opleve Per Arnoldi på Kystvejens Hotel i Grenaa.

Der er en grund til, at Per Arnoldi kalder sin erindringsbog SOLO, for han er en ener i dansk kulturliv. Han har meninger om kunst, arkitektur og kultur og han er ikke bange for at give dem til kende.

Og så har Per Arnoldi jo en særlig tilknytning til Grenaa, i og med at en af hans store skulpturer, de sammenvoksede farverige firkanter, står ved indkørslen til Grenaa fra vest.
Per Arnoldi er 78 år. Hans gennembrud som kunstner kom i 1975 med en i dag ikonisk DSB plakat, og han regnes i dag for en af Danmarks vigtigste plakatkunstnere gennem tiderne.

Men hans kunstneriske virke strækker sig over mange felter fra maleri til skulptur og design. Han har et let genkendeligt farvesprog med grundfarverne rød, gul og blå som bærende elementer, som det også gør sig gældende for skulpturen i Grenaa.
Per Arnoldi var TV-vært og producer på DRs kunstquiz i 1980’erne, og han har gennem årene modtaget en række priser både for sin kunst, men også for sine meninger og måden at udtrykke dem på. Han blev således tildelt modersmålsprisen i 2011.

OPLEV FOREDRAGET PÅ KYSTVEJENS KONFERENCECENTER

Det er FOF Djursland, der arrangerer i samarbejde med Kystvejens Konferencecenter, Boggalleriet i Rønde og Grenaa Kunst og Musikforening, og aftenen på hotellet kan startes allerede kl. 17.30, hvor restauranten serverer en ”Arnoldi Platte”. Denne forudbestilles direkte på 8959 5959. Selve foredraget er kl. 19. Boggalleriet sælger Arnoldi-bøger og andet i forbindelse med foredraget.

Foredraget, som afholdes d. 23. oktober 2019 kl. 19, tilbydes i samarbejde med FOF Djursland. Pris 165,00 kr. –  Tilmeld dig via FOF Djursland her.