Ægtepar skal føre Kystvejens Hotel og Konferencecenter ind i en ny æra

By marts 26, 2021 nyheder

Kystvejens Konferencecenter i Grenaa har ansat direktørpar, der skal stå i spidsen for hotellet og en af parrets første opgaver bliver at udvide med spændende outdoorprogram til konferencegæster og turister.

Hotellets nye ledelse er nu på plads, fortæller hotellets ejer og bestyrelsesformand, Annie Stæhr Thomsen.
“Blandt mange kvalificerede ansøgere har vi ansat ægteparret, Palle Jensen og Lone Hejlskov, til at varetage driften af hotellet. Jeg er overbevidst om, at vi med dem har fået et par, der kan udvikle hotellet til – udover at være et veletableret konferencecenter – også at være et sted, som gæsterne søger hen for at opleve god service og få oplevelser med naturen i fokus”, siger Annie Stæhr Thomsen.

Fra Blokhus til Grenaa

53-årige Palle Jensen og 50-årige Lone Hejlskov er bosat i Blokhus men flytter til Grenaa for fuldt og helt at hellige sig opgaven som hotelledere. Palle Jensen har 30-års erfaring indenfor drift, service og ledelse fra den nordjyske forlystelsespark, Fårup Sommerland, og har desuden været direktør i Skulpturparken og Kulturhuset Blokhus. Hans ægtefælle, Lone Hejlskov, har også en fortid i Fårup Sommerland og er desuden uddannet kontorassistent og journalist. Hun har godt 18 års erfaring som reporter og studievært hos NORDJYSKE Medier og hos DK4 og arbejder pt. som kommunikationsansvarlig hos Sol og Strand Feriehusudlejning A/S – et job hun altså nu forlader til fordel for jobbet i Grenå.

“Vi er ovenud lykkelige over at have fået denne mulighed, og vi glæder os så meget til at tage fat på opgaven og til, sammen med den faste stab af gode medarbejdere, at drive og udvikle dette spændende sted. Vi brænder begge for gæsteservice og turisme, og det har længe været en drøm rent arbejdsmæssigt at danne parløb. Djursland er en utrolig attraktiv destination, og for mig at se er hotellet beliggende i et smørhul omgivet af unik natur og populære attraktioner”, siger Palle Jensen, der bliver hoteldirektør og begynder i jobbet umiddelbart efter påske. Lone Hejlskov begynder på hotellet 1. maj, og hun skal fortrinsvis medvirke til at styrke salget af hotelbookinger og vil generelt være at finde i mange roller på hotellet.

“Der er et kæmpe potentiale i salg af ophold med oplevelser, og derfor vil jeg bruge tid på at etablere stærke samarbejder med de spændende attraktioner og oplevelsesudbydere, der er på Djursland. Tilsvarende vil jeg bidrage i de funktioner, det bliver nødvendigt for, at vi som hold lykkes med at give gæsterne en god og nærværende service, som giver dem lyst til at komme retur”, siger Lone Hejlskov.

Nye outdoorkoncepter på vej

På grund af de gældende coronarestriktioner, har hotellet udelukkende haft åbent for erhvervskunder, men fra 1. april bliver det også muligt for turister at bestille overnatning på hotellet. I coronapausen har Annie Stæhr Thomsen imidlertid ikke siddet med hænderne i skødet. Blandt andet er et område med mobilsauna, vildmarksbad og koldtvandsbruser i disse dage ved at vokse frem på et areal foran hotellet.

“Jeg føler mig sikker på, at rigtig mange mennesker i øjeblikket higer efter oplevelser, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi ser frem til, at vi kan genåbne hotellet og til at fortsætte den udvikling vi allerede har igangsat omkring outdooraktiviteter, og som Lone og Palle, sammen med vores gode medarbejdere, nu skal videreføre til glæde for såvel konferencegæster som turister”, siger Annie Stæhr Thomsen.