COK: Et centralt mødested – nu og i fremtiden

By oktober 27, 2014 referencer

Som tidligere ejer af Den Kommune Højskole har vi med stor interesse fuldt den løbende modernisering af ”den gamle højskole,” som i dag er forvandlet til et fuldmoderne konferencecenter med alt, hvad dertil hører. Vi er meget tilfredse, og resultatet fortjener stor anerkendelse.

Fornyelsen er sket med stor respekt for arkitekturen, den unikke kunstsamling og de fantastiske omgivelser ved strand og vand – og den historiske atmosfære som kommunernes centrale kursus- og konferencested mærkes stadig.

Skræddersyede arrangementer
Som læringsvirksomhed har vi særlige krav og forventninger til de indre og ydre rammer, servicen og den personlige betjening af vore kursister. Det får vi alt sammen på Kystvejens Konferencecenter.

Vi oplever, at vi kan få skræddersyet alle former for arrangementer – fra møder til kurser og konferencer – så de tager udgangspunkt i vore kunders behov, ligesom vi oplever, at personalet engagerer sig i at gøre en forskel.

Gode til at tænke stimulerende læringsredskaber ind
Derudover er det værd at bemærke, at de meget servicemindede medarbejdere er gode til at tænke den omkringliggende natur, det nye kreativitetsrum og andre stimulerende læringsredskaber ind i flowet. Det er alt sammen med til at sikre, at vor tilgang til læring og kvalitet understøttes på bedst mulig vis. Kystvejens Konferencecenter er et moderne møde- og konferencecenter, som spiller en central rolle for COK – nu og i fremtiden.
__

Hvem: Poul Erik Hansen, markedschef, COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling)
Hvad: Ugentlige kurser, møder og konferencer siden 1960’erne

COK